Druhy činností

Ako pomenovať dovolenkovú agentúru

Ako pomenovať dovolenkovú agentúru

Video: Dobré ráno: Slováci sa napriek koronavírusu hrnú do Chorvátska (1. 6. 2020) 2024, Júl

Video: Dobré ráno: Slováci sa napriek koronavírusu hrnú do Chorvátska (1. 6. 2020) 2024, Júl
Anonim

Začiatočná dovolenková agentúra sa môže vyskúšať rôznymi smermi, až kým sa nerozhodne o najsľubnejších a najziskovejších. Preto je pri výbere mena nežiaduce sústrediť sa na úzky segment obsluhovaných zákazníkov. Je lepšie odrážať všeobecnú slávnostnú atmosféru a so skúsenosťami a rozšírením klientskej základne otvoriť druhú agentúru s názvom pre konkrétny profil.

Image

Návod na použitie

1

Urobte si zoznam slov, ktoré sú spojené s dovolenkou. Zatvorte oči a predstavte si vhodnú atmosféru: jas, brilanciu, ohňostroj, tortu, lietanie, slobodu, sen, radosť, úsmevy, vtipy, stuhy atď.

2

Zoraďte zoznam podľa dôležitosti. Najprv napíšte najzaujímavejšie.

3

Ponechajte prvých sedem slov v zozname, ostatné odstráňte.

4

Každé slovo napíšte na samostatnú kartu.

5

Položte karty na podlahu tak, aby boli čo najďalej od seba. Ak je miestnosť malá, niektoré sa dajú dať na stoličky, kreslá a pohovky.

6

Vstúpte na prvú kartu. Napríklad je na ňom napísané slovo „shine“. Povedzte nám, prečo je toto slovo spojené s sviatkom. Popíšte emócie, vhodné prostredie. Používajte hlasový záznamník, aby ste nestratili ani jednu myšlienku. Hovorte, kým nebudete mať všetky nápady.

7

Zopakujte šiesty krok pre zostávajúce karty.

8

Na zadnú stranu každej karty napíšte krátke zhrnutie kľúčových myšlienok zaznamenaných na rekordéri.

9

Použite pripravené materiály na vygenerovanie možných názvov agentúr.

10

Ak máte rovnako zmýšľajúcich kolegov alebo príbuzných, ktorí vám môžu pomôcť, požiadajte ich, aby prešli prvými deviatimi krokmi. Nechajte to urobiť bez ohľadu na váš názor: nezasahujte do procesu a nič nepodnecujte.

11

Brainstorm, kde všetci hovoria v prospech najlepších mien, ktoré dostal. Budete mať dostatok možností na konečné rozhodnutie.

Venujte pozornosť

Existujú ľudia s kritickými štýlmi myslenia. Môžu byť užitočné pri brainstormingoch, len ich varujte, že kritika možností je zakázaná. Inak môže tvorivá atmosféra vyblednúť.

Užitočné rady

Prvých deväť krokov sa musí urobiť jedným dychom bez prerušenia. Uistite sa, že vás nikto nerozptyľuje, vypnite telefóny.

Odporúčaná