ostatné

Ako vybaviť video štúdio

Ako vybaviť video štúdio

Video: Calm Wind • Upokojujúca klavírna hudba, pri ktorej zaspíte, ktorej autorom je Peder B. Helland 2024, Jún

Video: Calm Wind • Upokojujúca klavírna hudba, pri ktorej zaspíte, ktorej autorom je Peder B. Helland 2024, Jún
Anonim

Vybavenie video štúdia nie je ľahké. Video a audio zariadenie si vyžaduje starostlivý výber a správne umiestnenie v súlade so všetkými pravidlami akustiky. Starostlivo si preštudujte všetky parametre navrhovaného zariadenia a vyberte presne to, čo skutočne potrebujete pre ďalšiu plodnú prácu.

Image

Budete potrebovať

Kamera, kamera, vymeniteľné šošovky, elektráreň, licenčné programy, prijímač, mikrofóny, reproduktory, mixéry, počítač.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, na aký účel potrebujete vybaviť video štúdio. Môže to byť tvorba videoklipov, televíznych programov, výroba videa. Vyberte rozmery a hmotnosť zariadenia. Tieto parametre závisia od oblasti, ktorú máte, a od metód práce. Ak plánujete so sebou nosiť videokameru často, uprednostnite ľahšie komponenty. Počas prevádzky absolútne akéhokoľvek zariadenia by ste mali byť spokojní.

2

Videoštúdiá spravidla používajú profesionálne vybavenie a licencovaný softvér. Vyberte kamkordér, fotoaparát, osvetlenie, vymeniteľné šošovky a elektráreň. Kúpte si vysokokvalitné licenčné programy na úpravu, úpravu obrázkov a vytvorenie video dizajnu. Len kvalitné vybavenie zaručí prosperitu vášho podnikania.

3

Prijímač, mikrofóny, reproduktory, mixéry by sa nemali kupovať v jednej kópii. Neobmedzujte sa len na to najnutnejšie. Natáčanie so špecifickými požiadavkami si vyžaduje rozšírenú súpravu. Majte na pamäti, že čím rozmanitejšie je vaše vybavenie, tým účinnejšia bude vaša práca. Nezabudnite však skontrolovať kompatibilitu určitých komponentov.

4

Požiadajte o pomoc odborníka na inštaláciu. Samoinštalovanie bude vyžadovať viac času a pravdepodobne povedie k poruche akýchkoľvek komponentov.

5

Používajte počítače, ktoré sú optimálne nakonfigurované. Úpravy videa si vyžadujú dobrý procesor. Váš počítač musí v každom prípade neustále vykonávať funkcie, ktoré sú mu priradené. Ak to vaše financie umožňujú, vyberte drahšie a modernejšie vybavenie. Každý rok sa video vybavenie stále viac vylepšuje, takže jeho neustála výmena môže byť ešte drahšia.

Odporúčaná