obchodné

Ako otvoriť mini kaviareň

Ako otvoriť mini kaviareň

Video: Creating Fleabag's Guinea Pig Cafe in Miniature | Amazon Prime Video 2024, Júl

Video: Creating Fleabag's Guinea Pig Cafe in Miniature | Amazon Prime Video 2024, Júl
Anonim

Podnikanie v oblasti stravovania je dnes veľmi lukratívnym podnikom, ktorého sa kríza ťažko dotkla. Kľúčom k tomuto úspechu by však mala byť kvalitná a zručná správa, aj keď ste majiteľom nie veľkej reštaurácie, ale iba mini kaviarne.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete vytvoriť mini kaviareň, najskôr si prenajmite izbu. Môže byť malá, stačí 100 metrov štvorcových. Táto kaviareň je zvyčajne určená pre 40 - 50 miest. Najdôležitejšou vecou pre inštitúcie tohto druhu nie je gurmánska kuchyňa, ale jej umiestnenie. Pokúste sa nájsť lacnú oblasť v centre mesta alebo prechodový bod na okraji mesta.

2

Premýšľajte o oprave miestnosti. Ak to umožňujú finančné prostriedky, nainštalujte vetranie. Toto bude najdrahšia časť opravy. Jeho cena je asi 1 milión rubľov. Získajte chladničky, sporáky a ďalšie kuchynské vybavenie. Vymaľujte a ozdobte miestnosť. Vybavte sedadlá, šatňu, toalety. Nezabudnite na registračnú pokladňu a softvér pre ňu.

3

Priemerný účet v mini kaviarni bude, samozrejme, nízky. Počítajte však, že ak každý návštevník opustí každý približne 300 rubľov a približne 50 návštevníkov má počas dňa občerstvenie vo vašej kaviarni, príjem bude 15 000 rubľov, čo je 450 000 rubľov mesačne. Navyše, v tomto druhu podnikania 50 ľudí - záťaž je veľmi nízka. Ale aj pri takomto toku ľudí zaplatíte za kaviareň za šesť mesiacov.

4

Myšlienka mini kaviarne spočíva v tom, že ľudí rýchlo a ľahko nakŕmite. Zamerajte sa na studené občerstvenie (šaláty, sendviče). Horúce môžu byť pripravené z ľahkých jedál. Nezabudnite na dezerty a nápoje, ktoré môžete dovážať. Na základe toho vaša inštitúcia nebude potrebovať vysoko plateného kuchára. Zamestnanci tiež nepotrebujú veľa. Pár čašníkov, barmanov a kuchárov je dosť.

5

Pri otváraní mini kaviarne môže byť ťažké predať alkoholické nápoje. Koniec koncov, musíte získať licenciu na obchodovanie s alkoholom. Bez neho môžu návštevníci kúpiť iba pivo. Ako však ukazuje prax, v kaviarni, kde nie je silný alkohol, je dochádzka oveľa nižšia. Získanie licencie vám môže trvať asi 3 až 4 mesiace.

6

Venujte pozornosť reklame. Dobrým riešením je svetelný box, ktorý priťahuje návštevníkov skoro ráno a neskoro večer.

ako otvoriť podnikateľský plán kaviarne

Odporúčaná