Obchodné riadenie

Ako pomenovať účtovnú firmu

Ako pomenovať účtovnú firmu

Video: Začiatok účtovných služieb v KROSE 2024, Júl

Video: Začiatok účtovných služieb v KROSE 2024, Júl
Anonim

Hovoria: „Keď zavoláte loď, vypláva.“ Pri výbere názvu účtovnej spoločnosti musíte všetko dôkladne zvážiť a analyzovať, pretože úspech nemá malé podrobnosti. A názov spoločnosti je vážny marketingový nástroj.

Image

Návod na použitie

1

Pri výbere mena je potrebné zadať čo najviac slov, ktoré charakterizujú vybranú oblasť činnosti: účtovníctvo, audit, debet, kredit, správa atď. Odporúča sa prekročiť 60. Potom skombinujte rôzne názvy, skratky, skratky atď.

2

V procese vývoja mena by nebolo na škodu preraziť údajné meno spoločnosti pomocou vyhľadávačov, pretože dnes má takmer každá spoločnosť na internete vlastný web. Umožní vám to vyhnúť sa zhodu a zvoliť názov domény. Po vypracovaní niekoľkých variantov mena zorganizujte „zameraciu skupinu“: opýtajte sa zainteresovaných strán, ktoré z názvov sa im najviac páčia.

3

Dozviete sa, že názov by mal znieť dobre, mal by byť ľahko zapamätateľný, nemal by byť príliš dlhý, mal by sa líšiť od existujúcich značiek (môžu za to dokonca žalovať) a nemal by mať negatívny význam. Bežnou praxou je pomenovanie spoločností podľa mien zakladateľov. Toto je však vhodné iba vtedy, keď má priezvisko jeho vlastníka už svoju váhu: v tomto prípade sa autorita osoby rozširuje na ňu menovanú spoločnosť. Frázy sú tiež veľmi populárne, najmä preto, že sa spomínajú lepšie ako jednotlivé slová.

4

Pri veľkej konkurencii na trhu je vhodné pomenovať spoločnosť písmenom „A“. Pri otvorení obchodného adresára alebo katalógu tak okamžite upútala pozornosť. Môžete si tiež vziať nejaké zvučné cudzie slovo. V účtovníctve však nie je toľko takýchto bežných slov, najmä týkajúcich sa zvolenej činnosti. Internacionalizmus v názvoch je okrem toho vhodný, keď sa plánuje vstup na medzinárodné trhy, a pri jeho identifikácii musíte poznať jemnosti daňových zákonov iných krajín.

5

K názvu spoločnosti môžete pripojiť oblasť, v ktorej sa nachádza, ale to obmedzuje priestor pre jej činnosť. Okrem toho by názov účtovnej firmy nemal naznačovať, že je pod vládou. Keďže mená používajúce slová „parlamentný“, „legislatívny“, „štát“ budú pravdepodobne počas registrácie zamietnuté.

názvy účtovných firiem

Odporúčaná