Druhy činností

Ako otvoriť pokladňu

Ako otvoriť pokladňu

Video: Ako otvoriť zatvorený visiaci zámok (M.T.J. testuje a radí) 2024, Júl

Video: Ako otvoriť zatvorený visiaci zámok (M.T.J. testuje a radí) 2024, Júl
Anonim

Je ťažké nájsť osobu, ktorá je pripravená vzdať sa krásneho života. Len tu, aby ste dostali, čo chcete, musíte tvrdo pracovať. Najlepším spôsobom, ako zarobiť peniaze, je začať podnikať. Mnohí sa rozhodnú otvoriť si pokladňu.

Image

Návod na použitie

1

Aby ste mohli otvoriť pokladňu, musíte sa stať oficiálnym zástupcom Ruských železníc. Na tento účel existuje osobitný postup. Po odoslaní oficiálnej žiadosti ste v poriadku. Teraz musíte vybaviť bod v súlade s oficiálnym predpisom. Urobte to šesť mesiacov.

2

Ak chcete vybaviť pokladňu, kúpiť trezor, gril, priviesť alarmové tlačidlo s alarmom a nainštalovať špeciálne dvere. Potom otvorte vkladový účet. Ak chcete začať, vklad je vhodný pre vás, kde náklady na všetky predané vstupenky nepresahujú 150 tisíc rubľov. Toto je norma pre pokladničný terminál s dvoma terminálmi. Zostáva len čakať, kým úradníci posúdia všetku dokumentáciu, koordinujú ju a nedajú povolenie na začatie podnikateľskej činnosti.

3

Upozorňujeme, že železničná pokladňa nie je celoročne rentabilná. Takmer 80% svojich príjmov dostávajú tieto spoločnosti počas letných prázdnin, keď ľudia cestujú nielen do iných miest, ale aj do iných krajín. Podľa štatistík prináša predajca vstupeniek svojmu majiteľovi až 14 tisíc vstupeniek ročne.

4

Na otvorenie železničnej pokladne budete potrebovať počiatočný kapitál vo výške 800 tisíc rubľov. S týmito peniazmi najmite zamestnancov. Tento zoznam zahŕňa generálneho riaditeľa, účtovníka, zástupcov súkromnej bezpečnosti a dvoch pokladníkov. Prísne dodržiavajte normy stanovené ruskými železnicami. Napríklad plocha pracoviska by mala byť 45 metrov štvorcových.

5

Z každej letenky zaplatíte „poplatok za službu“ vo výške 200 - 500 rubľov. Zoznam výdavkov tiež obsahuje:

daní;

Nájomné;

Plat zamestnancom

Platba za prenajatú linku;

Platba za informačné služby každého terminálu (11 000 rubľov);

Odpočty pre účtovnú výkaznícku skupinu (GUO), ktoré predstavujú 15 rubľov za lístok.

Venujte pozornosť

Pri výpočte všetkých nákladov budú celkové „náklady“ železničnej pokladne 135 tisíc rubľov mesačne.

Odporúčaná