Druhy činností

Ako otvoriť svoju reštauráciu

Ako otvoriť svoju reštauráciu

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Ruský trh reštaurácií rastie pomerne rýchlo. Približne tridsať percent predstavuje ročný rast. Napriek obrovskej konkurencii môžete takmer vo večerných hodinách vidieť slušnú frontu. Z tohto dôvodu by po otvorení vlastnej reštaurácie nemal byť dlho očakávaný zisk a spokojnosť s úspechom. Nižšie sú uvedené základné kroky, ktoré musíte podniknúť pri otváraní svojej reštaurácie.

Image

Návod na použitie

1

Vypracujte koncept reštaurácie, aby ste mohli začať. Nezamieňajte si to s obchodným plánom. V koncepte napíšte prácu svojej budúcej reštaurácie do detailov. Sú to technologické reťazce, dizajn a navrhované menu.

2

Teraz je čas na podnikateľský plán. Vyhodnoťte v ňom všetko súvisiace s finančnými nákladmi a potenciálnym príjmom. Vyhodnoťte reklamu, konkurentov a ďalšie faktory, ktoré ovplyvňujú podnikanie v reštauráciách.

3

Vyberte si izbu. Dobrá poloha je jedným z kľúčov k úspechu. Reštaurácia by mala byť v blízkosti potenciálnych zákazníkov. To, čo by ste mali mať pre návštevníkov, by ste mali vziať do úvahy v odseku 1. A predsa je lepšie kúpiť si izbu ako prenajať, nezabudnite na tento dôležitý bod.

4

Vytvorte jedinečný dizajn a správnu atmosféru. Každý, aj najmenší detail, by mal vytvárať útulnosť a pohodlie.

5

Kúpte si správne vybavenie. V žiadnom prípade nekupujte bežné domáce spotrebiče. Vezmite iba profesionálne reštauračné doplnky. Najvyššia kvalita, zároveň aj najdrahšie vybavenie sa vyrába v Anglicku. Kúpte si správne množstvo kuchynského vybavenia.

6

Navrhnite menu. Pri vytváraní vychádzajte z konceptu vašej reštaurácie. Tu je dôležité, ktorá kuchyňa uprednostňujete. Menu by malo byť jednoduché a písané jasným jazykom.

7

Prijmite správnych zamestnancov. Niektorí, napríklad vedúci a šéfkuchár, by si mali byť okamžite najatí a mali by sa s nimi konzultovať pri vytváraní reštaurácie. Môžete kontaktovať špeciálne personálne agentúry. Pamätajte, že na otvorenie reštauračného podnikania nie je potrebné investovať veľmi veľké sumy. Ak ste kreatívny človek, príďte s originálnym nápadom a určite k vám pritiahne mnoho klientov. Hlavná vec je začať, ak máte nápad. Možno sa v blízkej budúcnosti stanete jedným z najslávnejších reštaurátorov v krajine. Do toho.

ako vytvoriť reštauračný podnik

Odporúčaná