Druhy činností

Ako otvoriť obchod s domácimi spotrebičmi

Ako otvoriť obchod s domácimi spotrebičmi

Video: Súťažte o kúzelné výhry v Adventnom kalendári TV Markíza! 2024, Júl

Video: Súťažte o kúzelné výhry v Adventnom kalendári TV Markíza! 2024, Júl
Anonim

Životná úroveň ľudí sa postupne zvyšuje a sme pripravení minúť stále viac peňazí na vybavenie našich apartmánov. Maloobchodné predajne domácich spotrebičov môžu priniesť svojim vlastníkom dobrý príjem, ale otvorenie takéhoto podniku si bude vyžadovať veľa počiatočného kapitálu. Začínajúci podnikateľ bude musieť pracovať v podmienkach tvrdej konkurencie, pretože dnes technologickému trhu vládnu veľké siete.

Image

Návod na použitie

1

Takže, ak sa stále rozhodnete otvoriť svoj vlastný obchod s domácimi spotrebičmi, musíte si najskôr vybrať správnu izbu. Budete si musieť prenajať veľkú plochu 500 m2, pretože úspech vášho podnikania bude do veľkej miery závisieť od šírky sortimentu. Pri výbere izby stojí za to venovať osobitnú pozornosť tejto oblasti. Obchod, ktorý sa nachádza v strednom regióne, vám prinesie najvyšší zisk, budete si však musieť za prenájom tejto izby zaplatiť majetok. Obchod s domácimi spotrebičmi môžete otvoriť aj v rozostavanej obytnej štvrti, pretože v týchto oblastiach sa nemusíte obávať konkurencie. Podľa štatistík však ľudia dávajú prednosť veľkým nákupom po porovnaní cien na niekoľkých maloobchodných predajniach.

2

Železiarstvo musí mať dostatok parkovacích miest, pretože väčšina ľudí tieto obchody navštevuje vo svojich autách. Pri plánovaní predajnej oblasti nezabúdajte na to, že by mala mať tri oddelenia: video a audio, veľké domáce spotrebiče a malé domáce spotrebiče. Najlepšie je, keď oddelenia plynule prechádzajú do seba, aby zákazníci mohli voľne prezerať celú škálu.

3

Na zdobenie obchodu s domácimi spotrebičmi nie je potrebné míňať veľa peňazí - vo väčšine prípadov kupujúci nevenujú pozornosť dizajnu stien alebo stropu. Dôležitejším bodom je nákup komerčného vybavenia. Pre oddelenie veľkých domácich spotrebičov je potrebné zakúpiť pódiá, na ktorých bude tovar vyzerať pôsobivejšie ako na podlahe. Pre ostatné oddelenia je potrebné kúpiť stojany, v ktorých budú umiestnené žehličky, sušiče vlasov, notebooky, televízory, kanvice a iné malé domáce spotrebiče.

4

Kľúčom k úspechu vášho obchodu s domácimi spotrebičmi bude rozsah, ktorý je v ňom uvedený. Ak to priestor v miestnosti umožňuje, je lepšie predstaviť zákazníkom celú škálu tovaru od značiek ekonomickej triedy po najelitnejšie značky. Ak chcete skladovať tovar, musíte si tiež prenajať sklad. To môže byť umiestnený v rovnakej miestnosti ako obchod, av inej miestnosti lacnejšie. Dbajte na skladovacie podmienky tovaru v sklade - miestnosť musí byť suchá, vykurovaná a dobre vetraná.

5

Ešte pred otvorením obchodu s domácimi spotrebičmi musíte spustiť aktívnu reklamnú kampaň, ktorá vás najskôr osloví. Dobrá reklamná kampaň vás bude stáť 10 - 15 tisíc dolárov. Táto suma zahŕňa umiestnenie svetlého a veľkého označenia, reklamu v novinách, televíznu a rozhlasovú reklamu, distribúciu letákov, uverejňovanie reklám a ďalšie. Prvý týždeň / mesiac otvorenia môžete zákazníkom ponúknuť špeciálnu akciu s atraktívnymi zľavami.

Odporúčaná