obchodné

Ako registrovať realitnú agentúru

Ako registrovať realitnú agentúru

Video: Nehnuteľnosti základy o investovaní a iné dôležité informacie !! Plus moje skúsenosti z obhliadok ! 2024, Jún

Video: Nehnuteľnosti základy o investovaní a iné dôležité informacie !! Plus moje skúsenosti z obhliadok ! 2024, Jún
Anonim

Každý deň si stále viac ľudí, ktorí chcú otvoriť svoju vlastnú realitnú kanceláriu. Dôvodom je skutočnosť, že v tomto podnikaní existuje pomerne nízka vstupná prahová hodnota a vysoká návratnosť nákladov na vytvorenie. Jedným z hlavných problémov, ktorým začiatočníci čelia, je vykonanie príslušných dokumentov.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty;

  • - podnikateľský plán;

  • - zmluvy.

Návod na použitie

1

Ak chcete zaregistrovať realitnú agentúru, najprv sa pripravte a dohodnite sa na rozpočte. Vykonajte SWOT analýzu: zdôraznite silné a slabé stránky budúcej spoločnosti, jej schopnosti a hrozby. Pripravte podnikateľský plán. Vykonajte marketingový prieskum územia, v ktorom sa agentúra nachádza, ako aj preskúmajte riziká vytvorenia realitnej kancelárie. Potvrďte každý krok dokumentmi.

2

Vyberte si vedúceho budúcej agentúry. Schváliť motivačný systém pre vedúceho a jeho podriadených a pravidlá odmeňovania. Potvrďte všetky príslušné dokumenty. Vyberte si, ktorá možnosť je pre vašu agentúru najvhodnejšia pre vás. Môže to byť LLC, CJSC, samostatná spoločnosť so systémom banka-klient, IP.

3

Kontaktujte daňový úrad a poskytnite všetky potrebné dokumenty. Po registrácii do dane uveďte, čo by ste mali robiť ďalej. Vyplňte všetky právne dokumenty, ktoré sú priložené k založeniu realitnej kancelárie.

4

Schváliť upravený podnikateľský plán a rozpočet. Zoberte vedúcich obchodných oddelení. Vypracujte marketingový plán online pre svoju agentúru. Vypracujte kritériá na kontrolu všetkých typov činností vašej spoločnosti na všetkých úrovniach. Zdokumentujte všetky obchodné procesy.

5

Nájdite kancelársky priestor, ktorý vyhovuje vašim preferenciám. Uzatvorte zmluvu o údržbe kancelárskych priestorov. Uzavrieť dohody so spoločnosťami zapojenými do systémov HVAC, položenia počítačových a telefónnych sietí, inštalácie bezpečnostných systémov a video sledovania. V dokumentoch uveďte, ktoré z kancelárskych priestorov budú pracovné oblasti, rekreačné oblasti a oblasti klientov. Uzavrieť dohodu s dodávateľom počítačov a kancelárskeho vybavenia o kúpe jeho tovaru.

6

Uzatvárajte so svojimi zamestnancami pracovné zmluvy. Podpíšte dohodu so školiacou spoločnosťou, ktorá ich vyškolí. Vytvorte systém podávania správ (zmluvný, finančný, účtovný).

Venujte pozornosť

Kľúčom k úspechu je správna administratíva realitnej kancelárie. Podľa odborníkov len jedna z piatich agentúr uspeje v rozvoji úspešného podnikania. Jedným z hlavných problémov spoločností, ktoré nedosiahli vysoký výsledok, sú chyby a nepresnosti, ku ktorým došlo počas papierovania.

Užitočné rady

Uložte dokumenty v každej fáze registrácie realitnej kancelárie, aby ste v správny čas - napríklad, keď chcete okamžite získať pôžičku od banky alebo provízie, mohli potvrdiť zákonnosť svojich konaní a vyhliadky spoločnosti.

Odporúčaná