obchodné

Ako sa dostať do Moskvy v roku 2017

Ako sa dostať do Moskvy v roku 2017

Video: FÍHA tralala - BUMBARASA - celý film pre deti - full movie - kids songs, nursery rhymes 2024, Jún

Video: FÍHA tralala - BUMBARASA - celý film pre deti - full movie - kids songs, nursery rhymes 2024, Jún
Anonim

Na otvorenie vlastného podnikania musíte zaregistrovať právnickú osobu. Môže to byť spoločnosť s ručením obmedzeným alebo uzavretá akciová spoločnosť. Najčastejšie však vypracovávajú individuálne podnikanie. Registrácia takejto formy podnikania je navyše pomerne jednoduchá.

Image

Budete potrebovať

  • -zayavlenie;

  • - prijatie platby štátnej dane;

  • - vyhlásenie o uplatňovaní zjednodušeného daňového systému (STS) alebo prihláške patentu (voliteľné);

  • - kópia osvedčenia o DIČ (ak je k dispozícii);

  • - kópia pasu Ruskej federácie.

Návod na použitie

1

Najprv prejdite na stránku www.moedelo.org a prejdite procesom registrácie. Vďaka tomu vám systém ponúkne naraz 4 potrebné dokumenty. Toto je vyhlásenie o otvorení samostatného podnikania (ponúka sa v dvoch formátoch naraz - PDF a XLSX); vyhlásenie o prechode na zjednodušený daňový systém (STS) v rovnakých formátoch; prijatie platby štátnej povinnosti a podrobné pokyny o ďalšom postupe. Výška štátnej povinnosti na otvorenie OP je 800 rubľov.

2

Po vyplnení potrebných aplikácií dôkladne skontrolujte všetky údaje, ktoré sú v nich uvedené. Je potrebné, aby sa správne informácie odrážali vo všetkých riadkoch. Ak máte pochybnosti o tom, že tento dokument môžete správne vyplniť, obráťte sa na odborníkov.

3

Do svojej aplikácie zadajte špeciálne kódy s názvom OKVED kódy. Môžete ich vo vyhlásení napísať tak, ako chcete. To však neznamená, že musíte celú tabuľku úplne prepísať. Najprv uveďte kód, ktorý označuje hlavný typ vašej činnosti. Spravidla má hlavné tri číslice. Ostatné, ktoré vidíte, sú čiastkové kódy a týkajú sa priamo vašich aktivít. Takže môžu byť tiež napísané.

4

Po overení správnosti vyplnenia dokumentov ich vytlačte. Zároveň žiadosť o otvorenie OP a potvrdenie o splnení štátnej povinnosti v 1 kópii a žiadosť o STS - in 2. Vyhlásenie o otvorení IP šít, nutne niekoľkokrát zložené vlákno. Potom nalepte na zadnú stranu malý kúsok papiera, na ktorom musíte uviesť, že „taký a taký počet listov bol zošitý a očíslovaný“. Podpíšte to.

5

Zaplaťte štátny príjem. Môžete tak urobiť v ktorejkoľvek sporiteľni alebo priamo v Interdistrict Inspectorate Federal Tax Service, kde je nainštalovaný terminál. A v tejto organizácii budete musieť priniesť svoje dokumenty. Nachádza sa na adrese: 125373, Moskva, Pochodový priechod, budova 3, budova 1. Prineste so sebou aj cestovný pas a DIČ.

6

Dokumenty odovzdajte špecialistovi. Keď ich budete môcť vyzdvihnúť, budete informovaní. Postup overenia zvyčajne trvá asi 2 týždne. Potom stačí otvoriť bankový účet.

Užitočné rady

Majte na pamäti, že od 1. januára 2011 sa v súlade s nariadením vlády Ruskej federácie č. 285 bude vyžadovať, aby bol k úplnému súboru dokladov priložený aj osvedčenie o neexistencii registra trestov pre tie druhy činností, ktoré sa týkajú vzdelávania mladých ľudí a lekárskej praxe.

Dizajn IP

Odporúčaná