ostatné

Ako získať lekársku licenciu

Ako získať lekársku licenciu

Video: Všetko, čo ste netušili o doktorandskom štúdiu na Lekárskej fakulte UK. 2024, Júl

Video: Všetko, čo ste netušili o doktorandskom štúdiu na Lekárskej fakulte UK. 2024, Júl
Anonim

Získanie lekárskeho preukazu je povinné pre každú právnickú osobu, ktorá poskytuje lekárske služby. Získanie lekárskeho preukazu sa vykonáva na zdravotníckom oddelení vo vašej oblasti. Požiadajte o pomoc tam a zaregistrujte svoju lekársku činnosť.

Image

Návod na použitie

1

Zhromaždiť potrebné dokumenty: osvedčenie o štátnej registrácii organizácie, osvedčenie o registrácii dane, prenájom nebytových priestorov a jeho pôdorys, doklady o vlastníctve zariadenia, príkaz na vymenovanie vedúceho lekára, uzavretie Rospotrebnadzor, doklady o lekárskom vzdelaní každého zamestnanca, dohoda o údržba zariadenia, doklad potvrdzujúci zaplatenie licenčného poplatku, metrologická kontrola zariadenia.

2

Žiadosť napíšte v troch vyhotoveniach, osvedčte všetky dokumenty podpisom vedúceho organizácie a pečaťou organizácie. Buďte pripravení na kompetentné udeľovanie licencií a snažte sa urobiť niečo obchádzajúce zákon, aby v budúcnosti nedochádzalo k jednému podozreniu z vašich aktivít.

3

Ak nemôžete osobne vybaviť doklady o licencii, požiadajte o pomoc právnikov. Nezabudnite, že táto služba je pomerne drahá. Zároveň však šetríte čas a nervy, zbavujete sa bolestivých očakávaní v radoch pred úradmi rôznych úradov. Vyberte si dôstojnú právnickú firmu, aby bol tento postup v súlade so všetkými ustanoveniami a aby sa ukončil včas.

4

Vykonajte predbežné preskúmanie primeranosti licencie. Správne pripravte svoje bankové údaje a podrobnosti na zaplatenie štátneho licenčného poplatku, adresu daňového úradu.

5

Registrácia licencie je 45 dní. Potom úradne dostanete dokument vo svojich rukách a máte právo vykonávať lekárske činnosti. Licencia sa udeľuje na obdobie piatich rokov. Licenciu možno vydať buď osobne pre vás, alebo pre zamestnanca organizácie. Aj po svojom prepustení licencia nezmizne, ale je platná na stanovené obdobie.

Odporúčaná