obchodné

Otvárame vlastné kúpele

Otvárame vlastné kúpele

Video: Gábor Bindics: Kúpele Grössling nestačí len zrekonštruovať, dušu im vrátia až ľudia 2024, Júl

Video: Gábor Bindics: Kúpele Grössling nestačí len zrekonštruovať, dušu im vrátia až ľudia 2024, Júl
Anonim

Otvorenie kúpeľov je ziskové podnikanie. V tejto oblasti je však potrebné mať skúsenosti alebo najať skúseného človeka, ktorý by mohol plniť funkcie vedúceho.

Image

Vytvorte zoznam budúcich služieb

Je potrebné predvídať škálu služieb, na ktoré podnikateľ počíta, môže to byť pedikúra, manikúra, masáže, zábaly, masky na tvár, styling vlasov, solárium a oveľa viac. Je dôležité si uvedomiť, že počet ponúkaných služieb bude závisieť od výšky rozpočtu investovaného do podnikania.

Vyberte si miesto pre kúpele

Vyberte si miesto v meste, kde žijú bohatí ľudia (elitná štvrť osady), pretože sú hlavnou zákazníckou základňou, s ktorou najviac profitujú. Mal by byť ľahko prístupný pre ľudí, to znamená, že by mal byť bližšie k centru. Priestory je možné prenajať (platba za každý meter štvorcový) alebo postaviť samostatne. Poloha budúcich kúpeľov by mala byť ďalej od konkurencie, aby sa zachytilo čo najviac potenciálnych zákazníkov. Ak sa podnikateľ rozhodol postaviť svoje priestory sám, musíte sa uchýliť k službám architekta, ktorý vám pomôže nielen s výstavbou, ale bude konzultovať aj kvalitnú opravu každej kancelárie. V kúpeľoch musíte mať prívod vody, toaletu a dobré vetranie.

Pracovný personál.

Počet zamestnancov závisí od liečebných miestností a poskytovaných služieb. Každý zamestnanec v tejto oblasti by mal mať odborné vzdelanie a pokiaľ možno pracovné skúsenosti. Okrem ľudí, ktorí poskytujú služby v liečebných miestnostiach, potrebujete správcu salónu, účtovníka a upratovačku.

registrácia

Registrácia do budúcich kúpeľov sa musí vykonať na miestnom daňovom úrade. Poskytnite potrebné dokumenty, získajte identifikačné číslo daňového poplatníka, licenciu a všetky povolenia od rôznych verejných služieb. Jedno z hlavných povolení je od hasičského zboru.

Nákup vybavenia

Budete potrebovať počítačové vybavenie, stoličky na pedikúru, masážne stoly, posteľnú bielizeň pre každú izbu, kancelárske vybavenie a oveľa viac. Kúpte si hudobné centrum, ktoré bude obsahovať relaxačnú hudbu pre zákazníkov.

Cenová politika

Cenová politika by mala vychádzať z priemerných cien v regióne a nemala by prekročiť cenu konkurencie. Vytvorte farebný katalóg pre zákazníkov, aby sa mohli zoznámiť so všetkými službami kúpeľov.

Propagácia na trhu služieb

Vytvorte webovú stránku od budúcej organizácie, opíšte pozitívne (výhody) aspekty v porovnaní s konkurenciou. Umiestnite reklamu do miestnych novín a rozhlasu s krátkym a kvalitným reklamným textom. Hneď ako sa otvorí salón, rozdajte letáky na ulici a vyhľadajte potenciálnych zákazníkov. V deň otvorenia dohody o dovolenke av prvom mesiaci práce poskytujeme všetkým zákazníkom významné zľavy.

Odporúčaná