obchodné

Ako otvoriť autobusovú trasu

Ako otvoriť autobusovú trasu

Video: Bratislava sa ráta - Milan Lasica 2024, Júl

Video: Bratislava sa ráta - Milan Lasica 2024, Júl
Anonim

Ak máte záujem otvoriť autobusovú trasu kvôli výletom alebo iným službám, na začiatku môže byť pre vás ťažké pochopiť, kde začať. Pri plánovaní trasy autobusu je potrebné zvážiť dostatok vecí. V každom prípade je to pomerne jednoduchý postup, ktorý si nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti.

Image

Budete potrebovať

  • - osobné vozidlá;

  • - plán trasy.

Návod na použitie

1

Zamyslite sa nad kľúčovými miestami, ktoré chcete zahrnúť do vašej autobusovej trasy. Napríklad, ak plánujete turistickú trasu okolo mesta, nezabudnite zahrnúť jazdu okolo najatraktívnejších a najznámejších miest v meste. Neobávajte sa to príliš dlho: čím je trasa zaujímavejšia, tým výhodnejšia bude pre vás.

2

Nezabudnite zastaviť v blízkosti všetkých dôležitých miest. Aby si cestujúci mohli zapamätať cestu a mať pocit, že si lístky kúpili z nejakého dôvodu, mali by ste sa pokúsiť sprístupniť všetky dôležité body na trase. V pláne vyznačte svoje kľúčové miesta, zvážte odchýlku od trasy, nezabudnite na ďalšie zastávky bližšie k centru mesta alebo niekde blízko hlavných hotelov a obchodných miest.

3

Vyhnite sa miestam, ktoré sú náchylné na dopravné zápchy. Ak ste vytvorili trasu, ktorá vám umožní dostať sa na správne miesto čo najskôr, ale nezohľadnili ste charakter pohybu na nej, vaša práca môže byť zbytočná. Cestujúci potrebujú iba jednu cestu, aby zhodnotili kvalitu služieb a dospeli k záveru, či budú vaše služby v budúcnosti využívať. A ak počas cesty uviaznu v premávke, zostane to navždy negatívny dojem v ich pamäti. Napríklad v niektorých situáciách, keď nie je možné vyhnúť sa výletu po rušnej ulici, upozornite cestujúcich na to vopred.

4

Zaregistrujte svoju trasu v dopravnom oddelení vášho mesta. Musíte mať všetky potrebné dokumenty na používanie verejnej dopravy, vypracovaný plán trás a popis jeho funkcií.

5

Získajte smerovací softvér. Navigátory v aute vám môžu pomôcť vytvoriť na vašom počítači trasu autobusu. V tomto procese sa zobrazia dôležité informácie, ako napríklad celkový počet najazdených kilometrov, čas cesty a možné miesta dopravných zápch.

Ako pridať trasy na mapu

Odporúčaná