obchodné

Ako otvoriť šišku

Ako otvoriť šišku

Video: Prezentácia rozprávky Dušana Rapoša a Petra Šišku v Košiciach 2024, Júl

Video: Prezentácia rozprávky Dušana Rapoša a Petra Šišku v Košiciach 2024, Júl
Anonim

Šišky sú buchty s náplňou alebo bez nej, vyrobené z kysnutého cesta, vyprážané v oleji a posypané práškovým cukrom. Bežnou verziou šišiek sú šišky, ktoré sa tradične vyrábajú v tvare malého krúžku. A v skutočnosti a v inom prípade ich požaduje spotrebiteľské publikum.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - povolenia;

  • - vybavenie;

  • - výrobky;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Vykonajte marketingový prieskum a napíšte koncept, v ktorom by sa mal zobrazovať názov vašej budúcej inštitúcie, interiérový dizajn, vlastnosti menu, náborové a servisné pravidlá. Podľa koncepcie vyberte miesto pre šišky. Je žiaduce, aby sa nachádzalo v pešej zóne s konštantným tokom spotrebiteľa. Zábavné parky a iné víkendové rekreačné oblasti nezabezpečujú dostatočnú návštevnosť klientov počas pracovných dní.

2

Napíšte podnikateľský plán. Najlepšie je urobiť to, keď už máte predstavu o umiestnení inštitúcie, ale pred podpísaním nájomnej zmluvy. Bohužiaľ realitou je, že tekuté priestory malej oblasti nájdu nájomcu veľmi rýchlo, takže nejaký druh „rybieho“ podnikateľského plánu musí byť pripravený vopred. Môžete napríklad vopred zostaviť špecifikáciu vybavenia potrebného na spustenie šišky, personálne zabezpečenie, výpočet fixných a variabilných nákladov atď.

3

Vykonajte vymaľovanie. Ak sa stravovacie zariadenie predtým nachádzalo v budove, pravdepodobne nie je potrebné meniť inžiniersku komunikáciu. Pri zmene profilu vo väčšine prípadov musíte začať s nimi. Nezabudnite, že šišky sú vyprážané výrobky, preto je obzvlášť dôležité zabezpečiť dobrú odsávačku pár.

4

Kupujte a zabezpečujte technologické vybavenie. Jeho výber závisí od sortimentu jedál a nápojov, ktoré ponúkate v reštaurácii. Spravidla ide o čaj, kávu, kávové kokteily. Ak je to potrebné, niekoľko ďalších dezertov. Nemali by ste nafúknuť ponuku šišiek.

5

Získajte povolenie na otvorenie od dozorných orgánov - Požiarnej inšpekcie a Federálnej služby pre dohľad nad ochranou práv spotrebiteľa a starostlivosti o ľudí. Ak zistia nejaké nedostatky - pokúste sa ich odstrániť v čo najkratšom čase. Každý ďalší týždeň prestojov je spojený s ďalšou záťažou pre váš rozpočet.

6

Vytvorte marketingový plán, ktorý zahŕňa reklamné a PR kampane, ako aj propagačné akcie, ktoré zvýšia lojalitu zákazníkov a premenia náhodných návštevníkov na pravidelných.

Odporúčaná