obchodné

Ako otvoriť automobilový park

Ako otvoriť automobilový park

Video: Apple Event — September 15 2024, Jún

Video: Apple Event — September 15 2024, Jún
Anonim

Každé zakúpené vozidlo musí byť zaregistrované na štátnych úradoch. V našej krajine sú takýmito úradmi MREO a dopravná polícia. Bez vodičského preukazu sa nebudete môcť voľne pohybovať po celej krajine.

Image

Návod na použitie

1

Proces registrácie môže trvať mnoho mesiacov, buďte trpezliví a postupujte podľa vopred naplánovanej postupnosti krokov. Registrácia automobilu ako flotily je potrebná, iba ak konáte ako právnická osoba a ste zástupcom akejkoľvek organizácie bez ohľadu na vlastníctvo. Ministerstvo obrany, ministerstvo vnútra a FSB registrujú prepravu osobitným spôsobom.

2

Ak chcete otvoriť automobilovú flotilu, najprv sa zaregistrujte na vojenskom komisii. Potom získajte súhlas Štátneho inšpektorátu pre bezpečnosť cestnej premávky. Za týmto účelom poskytnite veliteľovi okresnej dopravnej polície štatutárne dokumenty, nájomné zmluvy na parkoviská a priestory, na údržbu a ďalšie.

3

Po tom všetkom zaregistrujte svoju flotilu v MREO. Týmto je proces otvárania automobilového priemyslu ukončený. Ak nemáte čas na absolvovanie všetkých procedúr sami, zverte registráciu skúseným profesionálom, ktorí urobia všetko najlepším možným spôsobom. Vykonanie všetkých vyššie uvedených krokov je potrebné, pretože ak sa neregistrujete, v súlade s ruskými zákonmi nebudete mať právo používať vozidlo na určený účel. V prípade neposlušnosti vám bude uložená pokuta v súlade s čl. 12.1 Kódexu správnych deliktov.

4

Po dokončení registrácie subjektu, ako je štátny Unitary Enterprise, automobilový park, dostanete špeciálny automatický kód, ktorý v zašifrovanej forme obsahuje všetky technické údaje o automobilovom parku. Ak zmeníte adresu právnickej osoby, informujte o tom okresné dopravné oddelenie.

5

Existuje veľa šedých schém, ktoré umožnia, aby vozidlo používala právnická osoba bez registrácie automobilového parku u vládnych agentúr. Nemali by ste sa však dopúšťať nezákonných činov. Dodržiavajte platné právne predpisy a vy ako vedúci automobilového parku sa budete môcť vyhnúť mnohým problémom. To vám umožní naďalej viesť spoločnosť k úspechu.

Odporúčaná