Druhy činností

Ako otvoriť manželskú agentúru

Ako otvoriť manželskú agentúru

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl
Anonim

Otvorenie manželskej agentúry je vynikajúci spôsob, ako zarobiť zázrak šťastia a získať morálnu spokojnosť. Okrem morálnej spokojnosti tu bude aj materiál: toto podnikanie je veľmi výnosné. Medzi výhody otvorenia manželskej agentúry patrí skutočnosť, že jej postup je jednoduchý a nevyžaduje veľké investície.

Image

Budete potrebovať

  • Ak chcete otvoriť manželskú agentúru, musíte:

  • 1. počítač s prístupom na internet.

  • 2. telefón.

  • 3. kancelárske vybavenie (skener, tlačiareň).

  • 4. útulná izba (môže to byť byt, ale medzi zákazníkmi by mala vyvolávať príjemné emócie, takže si ju musíte riadne zariadiť).

  • 5. reklama.

  • 6. spolupráca s inými manželskými agentúrami, najmä so zahraničnými, v oblasti výmeny čiernych listín snúbencov a neviest.

  • 7. registrácia právnickej osoby alebo samostatného podnikateľa.

  • 8. stránka.

Návod na použitie

1

Manželské agentúry sa delia na dva typy: ruskú a medzinárodnú. Bývalí pracujú iba s ruskými klientmi a klientmi, zatiaľ čo druhé vyberajú nevesty a ženíchov v zahraničí. Okrem toho sú manželské agentúry elitné, pre bohatých ľudí (spravidla je vyplnenie formulára v takejto agentúre veľmi drahé) a bežné. Niektoré agentúry účtujú poplatok od každého, kto chce vyplniť dotazník a nájsť partnera, ale väčšina z nich vyžaduje platbu za svoje služby iba od potenciálnych uchádzačov.

2

Nech sa už rozhodnete vytvoriť akúkoľvek sobášnu agentúru, pre ich prácu existujú všeobecné zásady. Prostredníctvom internetu sa nadväzujú kontakty s inými manželskými agentúrami a predplatné na aktualizáciu v databáze ženíchov a neviest. Vo vašej databáze sa teda objaví stále viac nových profilov a tie profily, ktoré vyplníte, zase používajú iné agentúry. Dôležitú úlohu tu zohráva stránka, do ktorej sa budú môcť vstupovať, vypĺňať profily a hľadať pár potenciálni nevesty a podkoní. Táto stránka musí byť rozpletená a zobrazená v hornej časti stránky, aby na ňu neprinášala peniaze, aby mohla obísť konkurentov.

3

Ak otvoríte elitnú manželskú agentúru, mali by ste okamžite pevne stanoviť výberové kritériá pre potenciálnych ženíchov a nevesty. Môže ísť o povinné vysokoškolské vzdelanie, spravodajské informácie, vzhľad, úroveň príjmu atď. Nehanbite sa zverejniť na webe test IQ, zaujímajte sa o platy potenciálnych zákazníkov a informujte sa o nich. Je to lepšie ako súhlasiť s beznádejnými možnosťami a potom ich jednoducho ponechať v databáze.

4

Pre západné krajiny je Rusko krajinou neviest. Preto, ak ste otvorili medzinárodnú manželskú agentúru, je dôležité zhromaždiť databázu neviest čo najaktívnejšie a „zdieľať“ ju so západnými agentúrami. V prípade úspešného zoznámenia sa so západným ženíchom a ruskou nevestou, ktorú ste si vybrali, vám bude vyplatená polovica sumy zaplatenej ženíchom (zákazníkom) za známeho.

5

Manželská agentúra nie je nevyhnutne iba výber ženíchov a neviest. Toto je organizácia a vedenie známych večerov, návštev západných ženíchov ruských neviest. Takéto podujatia sa spravidla konajú spoločne so zahraničnými partnermi.

6

Manželská agentúra ako podnik má jednu významnú mínus - veľa podvodníkov „pracuje“ v tejto oblasti. Z tohto dôvodu budete musieť kandidátov vyberať tak starostlivo, ako je to možné, pravidelne kontrolovať čierne listiny a vo všetkých smeroch potvrdzovať svoju povesť.

Súvisiaci článok

Ako otvoriť svoju vlastnú manželskú agentúru

Odporúčaná