Druhy činností

Ako otvoriť svoje kurzy

Ako otvoriť svoje kurzy

Video: Lockpicking kurzy - vybavenie na kurz otváranie zámkov bez kľúča 2024, Júl

Video: Lockpicking kurzy - vybavenie na kurz otváranie zámkov bez kľúča 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti, keď je situácia na trhu práce pre mnohých zložitá, sú osobitne žiadané služby doplnkových vzdelávacích centier. Vedenie kurzov, ktoré ľuďom umožňujú získať nové praktické zručnosti a niekedy aj rekvalifikáciu, je ziskové a tento druh činnosti si nevyžaduje vysoké náklady. Tu je to, čo musíte urobiť, ak plánujete organizovať vzdelávacie kurzy sami.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Izba

  • 2. Výcvikové vybavenie

  • 3. Administratívny personál a učitelia

  • 4. Vzdelávacie programy pre každý kurz

  • 5. Štátna licencia

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktoré kurzy, v ktorých špecializáciách chcete a majú príležitosť viesť, vytvorte koncept, ktorý spája rôzne vzdelávacie programy. Viac-menej štandardný súbor disciplín spoločných pre „centrá excelentnosti“ (účtovníctvo, personálny manažment, referent - referent) môžu byť doplnené kurzmi organizovanými na základe školení, ktoré rozvíjajú určité osobné kvality.

2

Nájdite miestnosť, kde sa bude školenie konať. Úspešným a spoločným riešením tohto problému je prenájom priestorov v obecnej vzdelávacej inštitúcii. Učebne si môžete prenajímať iba počas trvania lekcií a výrazne ušetríte z prenájmu.

3

Pozvite učiteľov a tých, ktorí pomôžu vyriešiť organizačné problémy, aby pracovali vo vašom stredisku pre ďalšie vzdelávanie. Musíte mať niekoľko sekretárskych konzultantov, účtovníka a najlepšie správcu. Učitelia sú zamestnaní na čiastočný úväzok s hodinovou mzdou.

4

Nákup potrebného vybavenia, ak nie je k dispozícii v priestoroch, ktoré si prenajímate. Určite budete musieť vybaviť jednu triedu počítačmi, je vhodné použiť pri svojej práci aj mediálny projektor. Okrem toho, aby organizácia, ktorá vykonáva odborné kurzy, musela mať licenciu, musí mať súbor vzdelávacej literatúry.

5

Získať licenciu potrebnú pre vzdelávacie aktivity. Za týmto účelom predložte Výboru pre vzdelávanie všetky údaje o svojej vzdelávacej inštitúcii (vrátane vzdelávacích programov) a základné dokumenty.

Užitočné rady

Popri základnom kurze masteringu počítačov stojí za to organizovať aj kurzy na štúdium množstva najpopulárnejších počítačových programov v konkrétnych oblastiach činnosti.

Centrum excelentnosti zaregistrujte iba ako mimovládnu vzdelávaciu inštitúciu (so zriadením právnickej osoby).

Odporúčaná