obchodné

Ako otvoriť kontrolnú stanicu vozidla

Ako otvoriť kontrolnú stanicu vozidla

Video: 【GTA 5 - Online】Český Secret Location - Bankovní trezor 2024, Júl

Video: 【GTA 5 - Online】Český Secret Location - Bankovní trezor 2024, Júl
Anonim

Po cestách našej krajiny sa pohybuje veľké množstvo automobilov. Každý z nich sa pravidelne podrobuje technickej kontrole na dopravnej polícii, porúch alebo jednoducho potrebuje preventívnu kontrolu. Čo vlastníci automobilov robia, aby sa ubezpečili, že všetko je v poriadku s ich autom? Choďte na čerpaciu stanicu. Práve táto služba je dnes najviac žiadaná na trhu s automobilmi v Rusku.

Image

Návod na použitie

1

Vaša túžba začať svoj vlastný obchod s automobilmi si zaslúži všetku chválu. Práve táto služba je dnes najviac žiadaná na trhu s automobilmi v Rusku. Ak máte finančné a technické údaje na otvorenie vlastnej čerpacej stanice, musíte ju použiť. Aby otvorenie vašej technickej inšpekčnej stanice prebehlo rýchlo a hladko, nezabudnite na niekoľko kľúčových bodov. Konkurencia v tejto oblasti je pomerne vysoká, ale počet automobilov rok čo rok rastie, takže vám zostane bez práce.

2

Založte svoje podnikanie výberom miesta, kde ho umiestnite alebo ho postavíte. Územie miesta pre spoločnosť vykonávajúcu kontrolu vozidiel musí byť najmenej štyristo častí. Podľa existujúcich požiadaviek zákona by sa výstavba autoservisov a čerpacích staníc mala vykonávať 50 metrov od obytných a vodných útvarov.

3

Je lepšie mať tieto služby bližšie k rušným diaľniciam, križovatkám a cestám. Pomôže to šíriť informácie o vašich službách medzi motoristami. Pozemok si môžete kúpiť alebo prenajať na čerpacej stanici.

4

Ak sa vážne snažíte organizovať svoje podnikanie v automobilovom priemysle, pripravte sa na koordináciu všetkých svojich dokumentov s niekoľkými vážnymi úradmi - hasičským zborom, hygienickou a epidemiologickou stanicou a dopravnou políciou. Vypracujte celý rad služieb, ktoré vám poskytne vaša inšpekčná stanica, a zostavte podnikateľský plán podniku.

5

Vyberte si potrebné vybavenie pre technickú diagnostiku a opravy automobilov - neskúšajte nákup najnovšieho vybavenia, pretože stále viac nových automobilov je vybavených elektronikou.

6

Pozvite skúsených automechanikov, aby pracovali a dali im slušný plat, aby večer a víkendy nepracovali vo vlastných garážach. Dobré meno vašej inšpekčnej stanice vozidla bude do veľkej miery závisieť od jej zamestnancov.

podnikateľský inšpekčný plán

Odporúčaná