obchodné

Ako otvoriť detské centrum voľného času

Ako otvoriť detské centrum voľného času

Video: Svet zdravia predstavil sieťový dobrovoľnícky projekt Krajší deň - reportáž 2024, Júl

Video: Svet zdravia predstavil sieťový dobrovoľnícky projekt Krajší deň - reportáž 2024, Júl
Anonim

Detské stredisko voľného času je miestom, kde sa vo forme zábavných hier koná poznanie sveta a vývoj u detí v ranom a predškolskom veku. Účelom takého centra nie je len poskytnúť dieťaťu príjemnú zábavu, ale tiež mu pomôcť vytvoriť pozitívny prístup k kognitívnemu procesu, prebudiť túžbu študovať svet. Ak sa rozhodnete otvoriť detské centrum voľného času, postupujte podľa pokynov.

Image

Návod na použitie

1

Prvým krokom k realizácii vybraného projektu je registrácia obchodných aktivít. Na tento účel môžete použiť rôzne metódy: individuálne podnikanie alebo právnu formu LLC. Vyberte si najvhodnejší registračný formulár, vyplňte DIČ a získajte povolenie na otvorenie detského centra.

2

Potom vyhľadajte vhodnú izbu. Pre centrum voľného času je vhodný trojizbový byt na prízemí bytového domu. Je lepšie, ak sa nachádza v rezidenčnej štvrti mesta. Izbu vybavte požiarnou signalizáciou. Centrum pre rozvoj detí by nemalo mať stravovacie zariadenie a lekársku kanceláriu, na rozdiel od materských škôl, ale musí spĺňať hygienické normy a pravidlá požiarnej bezpečnosti.

3

Stráviť vymaľovaním miestnosti. Vybavte ho potrebným nábytkom pre deti: detské stoly, vysoké stoličky, skrinky na vyzliekanie, police na hračky, knihy a učebné pomôcky.

4

Získajte vzdelávacie hry, návrhárov, knihy, hračky, hudobné nástroje, ak je to potrebné, atď.

5

Zapojte sa do náboru zamestnancov. Ak nemáte v pláne poskytovať vzdelávacie služby v centre, stačí si najať kvalifikovaných pedagógov. Ak máte licenciu na poskytovanie takýchto služieb, najatý personál by mal zodpovedať vybraným oblastiam. Môžu to byť učitelia vokálov, kreslenia, korálikov, cudzích jazykov atď. Centrum by malo mať tiež účtovníka a ochranku.

6

Ak chcete prilákať zákazníkov, uskutočnite malú reklamnú kampaň vo svojom centre. Vytvorte webovú stránku, tlačte vizitky, oznámenia, reklamné brožúry. V tomto odbore sa zvyčajne používajú nízkorozpočtové spôsoby reklamy a propagácie: vytváranie komunít so sociálnymi sieťami, účasť na online fórach o výchove a rozvoji detí atď.

Odporúčaná