obchodné

Ako otvoriť spoločnosť registrujúcu spoločnosť

Ako otvoriť spoločnosť registrujúcu spoločnosť
Anonim

Trh právnych služieb súvisiacich s registráciou nových organizácií je takmer saturovaný. Dôvodom je extrémne nízka hranica pre vstup do tohto druhu podnikania a prítomnosť veľkého počtu kvalifikovaných právnikov v krajine. Na založenie spoločnosti tohto druhu skutočne potrebujete trochu. Výhra v bitke o zákazníkov bude následne oveľa ťažšia.

Image

Budete potrebovať

  • - osvedčenie o registrácii LLC;

  • - kancelárske priestory (od 20 metrov štvorcových);

  • - súprava kancelárskeho nábytku a vybavenia;

  • - personál (niekoľko právnikov a tajomník);

  • - všetky dostupné reklamné médiá.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte právnickú osobu - tvorcovia advokátskych kancelárií najčastejšie vyberajú takúto právnu formu ako spoločnosť s ručením obmedzeným (LLC). Každý, kto bude pomáhať iným zaregistrovať spoločnosti, by nemal mať problémy s registráciou. Budete musieť poskytnúť informácie o zakladateľoch, základnom imaní spoločnosti, ako aj dokumenty potvrdzujúce práva na používanie priestorov, ktorých adresa je vybraná ako legálna.

2

Prenajmite si kanceláriu, v ktorej budete pracovať vy aj vaši odborníci. Neexistujú žiadne osobitné požiadavky na kanceláriu advokátskej kancelárie, hlavná vec je, že je vhodné v nej pracovať a nehanbiť sa za prijímanie klientov. Vyžaduje sa štandardné vybavenie - súprava kancelárskeho nábytku, kancelárskeho vybavenia, telefónu a kancelárskych potrieb.

3

Vyberte pracovníkov na prácu vo vašej spoločnosti na základe rozsahu práce, ktorý ste si vybrali pre seba. Je lepšie nájsť profesionálnych právnikov podľa odporúčaní, pretože právny diplom sám o sebe dnes nemá príliš vysokú cenu. Okrem toho sú žiaduce skúsenosti v tejto alebo príbuznej oblasti. V prípade začínajúcej spoločnosti bude vhodné najať najviac dvoch právnikov, na udržanie poriadku v kancelárii bude tiež potrebný sekretár.

4

Premýšľajte nad stratégiou propagácie vašej spoločnosti, bez ktorej nie je možné pracovať na tomto trhu. Rozpočet reklamy spoločnosti zaoberajúcej sa registráciou organizácií môže byť až desať percent jej mesačného obratu, musíte použiť všetky dostupné prostriedky na poskytovanie reklamných informácií. Najskôr umiestnite reklamy do tlačených médií a do mestských zoznamov tovarov a služieb, potom si objednajte webovú stránku pre svoju spoločnosť a nakoniec nezabudnite na reklamu v exteriéri, ktorá priťahuje vašich potenciálnych zákazníkov okolo alebo okolo.

Ako otvoriť vlastnú advokátsku kanceláriu

Odporúčaná