Obchodné riadenie

Ako otvoriť stavebnú spoločnosť

Ako otvoriť stavebnú spoločnosť
Anonim

Stavebníctvo je v súčasnosti veľmi populárnym miestom na trhu. A veľa ľudí často premýšľa o otvorení spoločnosti tohto druhu činnosti. Ale okrem registrácie podniku, pre úspešné podnikanie musíte poznať mnoho faktorov, ktoré ovplyvňujú jeho rozvoj, ako aj mať prístup k samoregulačnej organizácii. Povolenie na stavebné činnosti už nie je potrebné.

Image

Budete potrebovať

  • - registráciu LLC, spoločného podniku alebo samostatného podnikateľa;

  • - formuláre;

  • - tlač;

  • - prijatie SRO (samoregulačnej organizácie);

  • - kancelária;

  • - podnikateľský plán;

  • - stavebné nástroje;

  • - technika.

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť stavebnú spoločnosť, musíte sa postarať o jej registráciu, získať povolenia, vypracovať podnikateľský plán a zorganizovať príslušnú reklamu podniku. Spoločnosť môžete založiť u jednotlivého podnikateľa alebo spoločnosti s ručením obmedzeným. V takom prípade budete potrebovať zápisnicu zo schôdze a chartu. Nezabudnite si kúpiť formuláre a pečiatky a zaplatiť štátny poplatok.

2

Od začiatku roka 2010 bolo získanie licencie na poskytovanie stavebných služieb zrušené, musíte však mať prístup k samoregulačnej organizácii. Ak to chcete urobiť, musíte sa k nej pripojiť predložením potrebnej žiadosti a balíka základných dokumentov. Žiadosť o vstup sa posudzuje do 30 dní. Ak spoločnosť nemá prístup, musí čeliť pokute až do výšky 50 000 rubľov.

3

Jedným z dôležitých bodov pri otváraní spoločnosti je daňový systém. Pokúste sa zistiť, ktorý z existujúcich systémov bude pre vás najvýhodnejší.

4

Po riešení právnych otázok sa postarajte o organizačné záležitosti: vyberte zamestnancov, premýšľajte o partneroch, dodávateľoch, svoj vlastný tím inštalatérov, sadrokartónov, elektrikárov, maliarov. Upozorňujeme, že kombinácia špecialít nie je povolená.

5

Vytvorte finančný plán pre svoje podnikanie: výdavky a príjmy. V nákladoch uveďte čiastky potrebné na nákup špeciálneho vybavenia, strojov, stavebného náradia, kancelárskeho prenájmu, reklamy, dopravy atď. Na zníženie nákladov je možné špeciálne vybavenie prenajať prvýkrát.

6

Stavebná spoločnosť sa zvyčajne vypláca do jedného roka, z čoho môžeme usúdiť, že toto podnikanie je celkom ziskové. Reklama sa môže uskutočňovať prostredníctvom internetu pomocou vašej vlastnej stránky, v bezplatných novinách a letákoch a samozrejme pomocou spätnej väzby vašich zákazníkov.

ako otvoriť svoju vlastnú stavebnú spoločnosť

Odporúčaná