obchodné

Ako otvoriť vtip

Ako otvoriť vtip

Video: Muzikantské vtipy (NIKTO NIE JE DOKONALÝ) 2024, Júl

Video: Muzikantské vtipy (NIKTO NIE JE DOKONALÝ) 2024, Júl
Anonim

Malý obchod, ktorý predáva „chladné“ výrobky, môže byť otvorený každému, kto sa už dlho chcel vyskúšať ako podnikateľ, ale nemal dostatok počiatočných prostriedkov. Tento podnik si nebude vyžadovať úplné materiálne náklady ani veľké skúsenosti v podnikaní a obchode, a to ani pri jeho úplnom zlyhaní.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť (alebo jej časť) s plochou 10 alebo viac metrov štvorcových;

  • - sortiment v rozsahu od 100 položiek alebo viac.

Návod na použitie

1

Nájdite malú plochu na prenájom - na prízemí budovy s prístupom na ulicu, v nákupnom centre alebo vo veľkom obchodnom dome. Váš „skvelý produkt“ zaberá dosť miesta a celý sortiment môže byť skutočne zastúpený na desiatich metrov štvorcových. Pri výbere miesta je potrebné zvážiť dve okolnosti - najdostupnejšiu cenu za prenájom a nedostatok priamych konkurentov v okolí, pretože dopyt po vtipoch a vtipoch je stále dosť obmedzený.

2

Obráťte sa na dodávateľov výrobkov vhodných na ich zobrazenie v obchode s vtipmi a objednajte prvú dávku tovaru. Rozpätie v takomto obchode je dôležitejšie ako obrat, takže sa pokúste kúpiť najlacnejšie výrobky vyrobené v juhovýchodnej Ázii, inak nikdy neprekročíte hranicu ziskovosti. Sortiment zábavného obchodu začína od 100 položiek a dosahuje niekoľko stoviek pozícií, takže čím pohodlnejších dodávateľov nájdete, tým lepšie.

3

Príďte s efektívnym spôsobom zobrazovania a prezentácie produktov vo vašom obchode. Nie je potrebné hovoriť o žiadnom dizajne maloobchodnej predajne, ktorá zaberá iba kúsok v inom obchode, takže je potrebné, aby prinajmenšom samotné výrobky priťahovali svojou zložitosťou a rozmanitosťou. Šírka sortimentu a prítomnosť takých nápadných predmetov, ako sú gumové masky zobrazujúce známe politické osobnosti, bude v tejto oblasti veľmi užitočná.

4

Nájdite takého predajcu, ktorý bude pracovať v obchode s vtipmi, ktorého životné postavenie by bolo v súlade s témou vášho obchodu. Popularita predávajúceho vo veľkej miere závisí od schopnosti predajcu ukázať „vynikajúce“ výrobky a rozhodnúť o nich, samozrejme, s tupými a ľahostajnými ľuďmi nemá čo robiť. Postupujte pri výbere personálu zo skutočnosti, že sľubnou oblasťou pre vašu činnosť je organizácia sviatkov a rôznych druhov zábavných podujatí a ľudia, ktorí sa do tejto oblasti zapojili, sú presne to, čo potrebujete.

Ako otvoriť vtip

Odporúčaná