nepopulárne

Ako otvoriť predajňu točeného piva

Ako otvoriť predajňu točeného piva
Anonim

V najviac „krízových“ rokoch (2008 - 2009) sa v Rusku začali otvárať obchody s výčapom. Čas ukázal, že toto podnikanie je veľmi výnosné, pretože pivo je populárne medzi väčšinou kategórií občanov. Tí, ktorí sa rozhodnú pre začatie takéhoto podnikania, môžu byť kreatívni a zorganizovať napríklad piváreň alebo obchod a zároveň aj pivný bar. Náklady na začatie takéhoto podnikania sú dosť nízke.

Image

Návod na použitie

1

Je lepšie otvoriť obchod s točeným pivom na jar a v lete, pretože pivo je obzvlášť populárne v teplejších mesiacoch. Miesto obchodu bude závisieť od jeho špecifík: ak ide o bežný obchod „pre každého“, je lepšie ho otvoriť v bežnej obytnej zóne, neďaleko hlavných predajní. Ak ide o elitný obchod, má miesto v drahých obytných oblastiach. Je dôležité, aby sa obchod nachádzal v rezidenčnej štvrti, pretože čapované pivo sa kupuje na domácu spotrebu, ale ak chce klient piť pivo pri stole, s najväčšou pravdepodobnosťou ide len do baru.

2

Kľúčovou úlohou pri organizovaní predajne točeného piva je jeho vybavenie. Najjednoduchšou možnosťou je dohodnúť sa s dodávateľom jednej konkrétnej značky piva. Poskytne vám vybavenie. Bude to však dobrá voľba iba na začiatku, od tej doby budete musieť rozšíriť rozsah.

3

Proces otvárania skladu točeného piva sa príliš nelíši od procesu otvárania akéhokoľvek iného skladu: budete sa musieť zaregistrovať (LLC alebo IE), prenajať si izbu na „rušnom“ mieste, dodávateľov, zariadenia a personál. Ako sa ukazuje z praxe, reklama, ako to ukazuje prax, potrebuje minimum, pretože zákazníci sa tam objavujú. Je dôležité nepodariť sa jasným znameniam, ktoré stimulujú túžbu relaxovať pri pive. Problémom je potreba získať povolenie na maloobchodný predaj piva na obecnom úrade. Je lepšie najať právnickú firmu, ktorá na tento účel zhromaždí všetky potrebné dokumenty a nájde prípady, pretože to bude trvať dosť dlho.

4

Ak ste sa napriek tomu rozhodli získať povolenie na maloobchod samostatne, budete potrebovať tieto dokumenty: - základné dokumenty právnickej osoby alebo registračné dokumenty jednotlivého podnikateľa;

- v prípade právnickej osoby - výpis z Unified State Register právnických osôb (USRLE);

- kódy Rosstatu;

- dokumenty na zozname a objeme predaného tovaru;

- dokumenty o preprave tovaru;

- doklad o práve používať priestory;

- lekárska kniha;

- Potvrdenie o zaplatení registračného poplatku.

aké dokumenty pre točené pivo

Odporúčaná