Druhy činností

Ako otvoriť sklad semien

Ako otvoriť sklad semien

Video: Ripieno perfetto per cena, lo fai in pochi minuti con ingredienti semplici. 2024, Júl

Video: Ripieno perfetto per cena, lo fai in pochi minuti con ingredienti semplici. 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť svoj vlastný obchod s osivom, skôr alebo neskôr sa môžete stretnúť s konkrétnym problémom. Ako viete, semená sú sezónnou komoditou. Preto existuje veľký dopyt po jarnom letnom období a vo zvyšku roka je výrazný pokles dopytu.

Návod na použitie

1

Otvorenie vlastného podnikania, pre začiatočníkov musíte mať počiatočný kapitál. Ak tomu tak nie je, potom si vezmite pôžičku od banky. Pred tým vypočítajte všetky výdavky, ktoré musíte vynaložiť.

2

Nájdite ten správny priestor pre váš obchod s osivom. Na vybavenie obchodu bude vynaložených veľa výdavkov - nákup výlohy, regálov, pokladňa. Nezabudnite ani na opravu a dizajn miestnosti.

3

Ak chcete byť majiteľom firmy so stabilným príjmom, potom potrebujete určité riešenie, ktoré bude ziskové bez ohľadu na ročné obdobie. Napríklad rozšírte sortiment výrobkov, ktoré sú k dispozícii vo vašom obchode. Urobte to na úkor semien v blízkosti skupín výrobkov. Veľkým riešením bude predaj semien exotických rastlín a všetkých súvisiacich produktov na pestovanie kvetináčov v kvetináči. Ak na jar budú police vášho obchodu naplnené hlavne tovarom pre letných obyvateľov - rôzne semená, hnojivá, výrobky z rôznych druhov hmyzu, potom po letnej sezóne to budú semená a cibule izbových kvetov, ako aj hnojivá pre ne. Zamerajte sa na exotické farby. Na trhu stále existuje veľmi málo takýchto ponúk, takže to bude vrchol vášho obchodu.

4

Nezabudnite na reklamu a propagáciu svojho obchodu. Krásny originálny nápis, malé billboardy s reklamami, distribúcia reklám v metre, zľavové programy, ktoré ponúkajú kumulatívnu zľavu - to všetko má dobrý vplyv na predaj. Kvalitný web na internete s farebnými fotografiami kvetov a zeleniny, ktorý v budúcnosti porastie zo semien predávaných vo vašom obchode, môže tiež pomôcť pri propagácii vášho obchodu.

5

Rozšírte sortiment svojho obchodu zavedením malých záhradných nástrojov a výrobkov pre amatérskych záhradníkov. Približná doba návratnosti projektu je 1 rok. Pri správnej organizácii a starostlivom plánovaní vám projekt môže priniesť značný zisk.

Odporúčaná