Druhy činností

Ako otvoriť lovecký obchod

Ako otvoriť lovecký obchod

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Objem predaja zbraní v Rusku z roka na rok rastie, vo veľkých mestách sú obzvlášť veľké, takže otváranie poľovníckych a zbraňových skladov je pomerne efektívne z hľadiska nákladov, čo podniku prináša stabilný príjem.

Image

Návod na použitie

1

Hlavným produktom, ktorý sa predáva v poľovníckom obchode, je zbraň, takže pred jeho otvorením musíte najprv získať príslušnú licenciu. Na tento účel musíte príslušným orgánom poskytnúť kópie základných dokumentov, osvedčenie o registrácii právnickej osoby a vyhlásenie v ustanovenej podobe. Okrem toho musí sklad spĺňať stanovené požiadavky. Musí byť vybavené hasiacimi prostriedkami a poplašnými zariadeniami proti vlámaniu, vetracie prielezy musia byť uzavreté mrežami. Je tiež potrebné zabezpečiť kontrolu územia, na ktorom sa budú zbrane skladovať.

2

Obchod by mal byť dostatočne veľký, aby sa v ňom mohlo umiestniť niekoľko sál. V tomto prípade môže byť produkt umiestnený na otvorených stojanoch aj v samostatných konzolách pod zámkom, čo poskytuje ďalšiu bezpečnosť.

3

Poľovnícky obchod má mimoriadne vysoké požiadavky na zamestnancov. Predajcovia musia byť schopní hovoriť o produkte a ukázať ho, a tiež potrebujú zručnosti pri manipulácii so zbraňami, aby ho mohli pripraviť na použitie. V obchode by mala byť aj osoba zodpovedná za skladovanie zbraní a streliva.

4

Do poľovníckych predajní prichádzajú nielen poľovníci, ale aj ľudia, ktorí chcú kúpiť zbrane na sebaobranu. Sortiment preto musí nevyhnutne obsahovať vzorku zbraní, ktoré nie sú predmetom poľovníctva, napríklad dobre známe modely zbraní zahraničných výrobcov.

5

Celkové náklady na nevybavenie existujúcich priestorov, ako aj počiatočný nákup tovaru, môžu dosiahnuť 100 000 dolárov a viac. Zároveň je doba návratnosti tohto druhu podnikania 1, 5 - 2 roky.

otvoriť dokumenty v obchode

Odporúčaná