obchodné

Ako otvoriť obchod v Rusku

Ako otvoriť obchod v Rusku

Video: Another Russian Premium Tank! 2024, Jún

Video: Another Russian Premium Tank! 2024, Jún
Anonim

Ak snívate o svojom podnikaní a chcete otvoriť svoj vlastný obchod, musíte poznať nejaké nuansy, aby ste mohli podnikať v súlade so zákonom. Kľúčom k úspechu v budúcnosti je okrem toho držba najúplnejších informácií o tomto druhu podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán. Zvážte v ňom náklady na prenájom miestnosti, nákup tovaru, nákup komerčného vybavenia, platy predajcom a účtovníkovi. Vypočítajte minimálnu sumu denného príjmu, pri ktorej obchod nebude pracovať so stratou.

2

Nájdite budúcich dodávateľov. Okrem konkurenčnej kúpnej ceny venujte pozornosť kvalite tovaru a skontrolovať všetky licencie. Diskutujte o možnostiach možnej spolupráce a objasnite všetky nuansy.

3

Vyberte si izbu. Na miesto obchodu by mali dobre cestovať ľudia z vašej cieľovej populácie. Uistite sa, že v okolí nie sú žiadni konkurenti. Samozrejme, môžete zistiť, ako pritiahnuť zákazníkov, ale niektorí z nich stále pôjdu do iného obchodu.

4

Vytvorte názov svojho obchodu. Malo by zodpovedať tomu, čo predávate. Okrem toho si vyberte meno s pozitívnym významom, originálne a ľahko zapamätateľné.

5

Registrujte obchod ako spoločnosť s ručením obmedzeným alebo ako výhradné vlastníctvo. Zhromaždite všetky potrebné dokumenty. Na zaregistrovanie spoločnosti LLC je potrebné vypracovať zakladateľskú listinu a zaregistrovať podiel na základnom imaní každého člena spoločnosti. Napíšte výpis, zaplatte štátny poplatok za registráciu právnickej osoby v Sberbank a predložte všetky dokumenty daňovému úradu.

6

Nakúpte obchodné vybavenie a pokladňu, ktorá musí byť zaregistrovaná na daňovom úrade.

7

Vyzdvihnite obchodný personál a rozvrh. Nezabudnite, že zamestnanci musia byť registrovaní v súlade so zákonom. Ak pracujete ako samostatný podnikateľ, stačí uzavrieť zmluvu s pracovníkmi. Ak si nemôžete viesť svoje vlastné účty, nájdite spoľahlivého a kompetentného účtovníka.

8

Postarajte sa o reklamu. Potrebujete potenciálnych kupujúcich, aby ste vedeli, že sa váš obchod otvoril. Informácie môžu poskytovať sprostredkovatelia nájmu, ktorí budú distribuovať letáky, alebo poskytovaním vonkajšej reklamy. Okrem toho môžete zobrazovať reklamy v televízii a rozhlase.

Odporúčaná