Druhy činností

Ako otvoriť obchod s oblečením pre ženy

Ako otvoriť obchod s oblečením pre ženy

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Smieť

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Smieť
Anonim

Otvorenie dámskeho oblečenia a úspech v ňom je jednoduché a ťažké. Na jednej strane, koľko žien má toľko chutí, takže takmer každý obchod nájde svojich zákazníkov. Na druhú stranu, je to vážna vec, v prvom rade sa bude musieť vzdať 16-18 hodín denne, byť vždy v obraze so všetkými módnymi novinkami, sledovať sortiment tovaru vo veľkých sieťach atď. Ak ste na to pripravení, otvorenie dámskeho odevného obchodu bude pre vás dobrým obchodným nápadom.

Image

Návod na použitie

1

Pri otváraní dámskeho oblečenia je dôležité pamätať na to, že vašimi hlavnými konkurentmi sú veľké nákupné centrá. Majú veľa značkových sekcií, existuje veľký sortiment, avšak pri bližšom pohľade môžete pochopiť, že mnohé sekcie sa navzájom podobajú. V dôsledku toho bude obchod s odevmi pre ženy úspešný, ak si nájdete svoje miesto. Napríklad takmer všetky nákupné centrá majú obchody s oblečením pre ženy, mladé i zrelé, prémiové aj ekonomické, nie vždy však existujú špecializované obchody na večerné nosenie, pracovné odevy atď.

2

Dôležitým faktorom pri otváraní dámskeho oblečenia je jeho umiestnenie. Po prvé, malo by to byť na nápadnom mieste, kde veľa ľudí žije alebo chodí. Po druhé, je potrebné vziať do úvahy priemerný príjem obyvateľstva v určitých oblastiach: nemá zmysel otvárať drahý obchod s odevmi v starej spálni. Môžete sa odvážne pohnúť niekoľkými spôsobmi a otvoriť obchod v blízkosti veľkého nákupného centra, ak ste si istí, že takýto obchod nemá. Potom k vám prídu ľudia, sklamaní z výberu nákupného centra: v každom prípade išli nakupovať.

3

Veľa záleží na personálnom obsadení. V počiatočnej fáze bude malý obchod potrebovať 1 - 2 predajcov. Schopnosť predávať a zdvorilosť sú pri výbere personálu prvoradé: zákazníci si môžu pamätať na obchod, kde boli podvedení, a už tam nechodia. a tiež o tom povedzte svojim priateľom. Mzda predajcu by mala pozostávať z pevnej časti (mzdy) a premennej (percento z predaja).

4

Pri otváraní dámskeho oblečenia je dôležité nezabudnúť na reklamu. Reklama má dva hlavné ciele:

1. Uveďte informácie o novom obchode.

2. presvedčiť, že váš obchod je lepší ako jeho konkurenti.

Spôsoby inzercie môžu byť akékoľvek - záleží to na vašej peňaženke a vašej fantázii. Je dôležité, aby reklamná kampaň bola konzistentná a ovplyvňovala vaše cieľové publikum, bola pre ňu zaujímavá. Napríklad nemá zmysel rozdávať pozvánky na letáky do lacnej dámskej konfekcie pri vchode do MGIMO.

5

Nezabudnite, že podľa zákona musí byť každá firma registrovaná. Preto sa ako vlastník obchodu musíte zaregistrovať ako samostatný podnikateľ alebo vytvoriť právnickú osobu (LLC).

6

Otvorenie dámskeho odevného obchodu je vo všeobecnosti ziskové podnikanie, ale nie lacné: budete musieť kúpiť tovar, prenajať si izbu na vhodnom mieste, minúť peniaze na reklamu, nezabudnúť na platy predajcov … Všeobecne platí, že ak máte menej ako pol milióna rubľov, otvorte obchod, pravdepodobne príliš skoro. Internetový obchod však môžete vždy začať - jeho otvorenie bude stáť niekoľkonásobne lacnejšie.

Odporúčaná