Druhy činností

Ako otvoriť lotériu

Ako otvoriť lotériu

Video: SEKTY - PODRAZ OD VEDOMIA 2024, Júl

Video: SEKTY - PODRAZ OD VEDOMIA 2024, Júl
Anonim

Populárne sú rôzne platené a stimulujúce lotérie. Ich organizácia však znamená vykonanie veľkého počtu dokumentov a potrebu splniť požiadavky právnych predpisov o lotériách.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako podnikateľ alebo právnická osoba. Získajte licenciu na prevádzkovanie.

2

Vytvorte lotériový plán. Rozhodnite sa, ktorú lotériu budete držať - samo platené alebo stimulujúce (reklamná kampaň zameraná na zvýšenie objemu predaja konkrétneho produktu alebo služby). Ak máte propagačnú lotériu, lístky alebo kupóny sa distribuujú bezplatne (napríklad sa prilepia na obal tovaru). Platená lotéria zabezpečuje predaj lotériových lístkov.

3

Vypracovať pravidlá účasti, poradie prize poolu, podmienky získania výhier.

4

Získajte povolenie na uskutočnenie lotérie na daňovom úrade.

5

Ak prevádzkujete propagačnú lotériu, rozhodnite sa na stránke, na ktorej budú zverejnené úplné informácie o akcii, pravidlá účasti, výsledky žrebovaní (v prípade žrebovania). Informácie o výsledkoch lotérie sa odporúča umiestňovať v novinách.

6

Vyrobte simulovanú lotériu. Na ňom musia byť vytlačené výňatky z pravidiel účasti, poradia žrebovania a podmienok pre získanie výhier.

7

Nájdite tlačiarenskú kanceláriu na tlač lotériových lístkov. Musí mať licenciu na tlač produktov, ktoré sú chránené proti falšovaniu. Dohodnite sa v tlačiarni, ako bude lotériový lístok identifikovaný v prípade výhry, diskutujte o vlastnostiach skúšky. Právne predpisy Ruskej federácie ukladajú osobitné požiadavky na lotériové lístky (federálny zákon „o lotériách“, nariadenia č. 14 a 65 ministerstva financií Ruska).

8

Rozhodnite sa, ako rozdelíte výherný fond vyplatenej lotérie - ako percento z predaja lístkov alebo z prítomnosti super ceny. Podľa platného zákona o lotériách nesmie byť výherný fond nižší ako 50 percent výnosu z lotérie.

  • ako si vytvoriť vlastnú lotériu
  • Kiosk lotérie

Odporúčaná