obchodné

Ako pomenovať obchod s bielizňou

Ako pomenovať obchod s bielizňou

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl

Video: UKÁZKA ARÉNY PRO MŮJ ZÁPAS! | Majnr 2024, Júl
Anonim

Plánujete otvoriť obchod s bielizňou? Hneď v prvej etape príďte so zaujímavým menom. Dobré meno vám pomôže pri výbere dizajnu a sortimentu budúceho butiku.

Image

Návod na použitie

1

Proces výberu dobrého mena pre obchod môže trvať veľa času. Rozmýšľajte s partnermi alebo členmi domácnosti. Všetky zaujímavé mená napíšte do samostatného poznámkového bloku. Oslávte tie, ktoré sa vám páčili. Nech je tento zoznam vždy po ruke - v najneočakávanejšom okamihu môže prísť na zaujímavý nápad.

2

Názvy žien (Maria, Anna, Margarita), názvy kvetov (ľalia, orchidey, mimózy), len krásne slová (rozmar, ilúzia, silueta) sa často používajú pre názvy obchodov s bielizňou. Všetky tieto názvy však nemajú žiadny význam - môžu ich nosiť parfumérie, dámske odevy, kozmetické salóny a ďalšie inštitúcie, ktoré nesúvisia s bielizňou. Ak chcete na znak napísať niečo podobné, zamyslite sa nad originálnejšími frázami - napríklad „Night Violet“ alebo „Lily of the Valleys“.

3

Ak plánujete predať výlučne ženský sortiment, zvážte názvy ako „Hen Night“, „Ladies Caprice“, „Ladies 'Gadgets“ alebo „Women Secrets“. Interiér obchodu pod takýmto nápisom by mal byť navrhnutý v teplých farbách a rozsah môže obsahovať mnoho ďalších doplnkov, ako sú vrecká, parfémy a ďalšie roztomilé vecičky. Butik s názvom „Dámske cukrovinky“, „bratranec“ alebo „Boudoir“ je možné vyzdobiť v retro štýle - tmavé drevo, farebné tapety na stenách, masívne starožitné pulty.

4

Je dobré poraziť v názve materiály, z ktorých je vyrobená bielizeň alebo názov toaletných výrobkov. Pozorne si vypočujte zvuk slova a priraďte ho k produktom, ktoré plánujete predať. Napríklad butik „prelamované“ alebo „čipka“ naznačuje, že ponúka elegantné luxusné prádlo. Obchody s hodvábom a velvetom môžu predávať drahé domáce oblečenie, zatiaľ čo oddelenie pyžamá predáva bavlnené denné a nočné prádlo.

5

Pri erotickej a sexuálnej motivácii buďte opatrní. „Salon Kitty“, „Emmanuelle“, „Magdalene“, „Empire of Passion“ - muži ako tieto mená, muži kupujúci sú však menšinou v dámskych salónoch. Ak ponúkate klasický sortiment, hľadajte meno bez zbytočných združení.

6

Názov by mal znieť jemne, žensky. Pri jej výbere venujte pozornosť slovám vrátane písmen „w“, „w“, „m“, „l“. Vyhnite sa množstvu vrčiacich zvukov, písmen „s“, „h“, „z“ - znie príliš tvrdo a vyzerajú škaredo na znamenie.

7

Humorné mená ako „Trussar“ alebo „Salon pantalon“ nie sú vhodné pre dámske obchody. Nie je to dobrý nápad - nápisy v cudzom jazyku a kombinácia slov cyriliky a latinčiny jedným slovom. Vyhnite sa skresleným slovám ako „Openwork“, „CapriS“ alebo „Beltual“ - vyzerajú príliš usilovne a staromódne.

8

Výber budúceho mena závisí od toho, aký produkt plánujete predať, a samozrejme od cieľového publika. Predstavte si budúceho klienta. Koľko má rokov? Kde pracuje alebo študuje? Kde sa oblieka, aké farby uprednostňuje? Odpoveďou na tieto otázky získate približný portrét priemerného zákazníka. Pri hodnotení budúceho mena sa zamerajte na jeho vkus. Ženy, ktoré uprednostňujú mená „Cutie“ alebo „Vorozheya“, pravdepodobne nebudú pravidelnými zákazníkmi salónu „Jemná hmota“ alebo „Transparentná nápoveda“.

čo nazvať obchod s kozmetickými výrobkami

Odporúčaná