Druhy činností

Ako otvoriť kvetinový stan

Ako otvoriť kvetinový stan

Video: (20) OBIJANJE KADA JE KLJUC IZNUTRA 2024, Júl

Video: (20) OBIJANJE KADA JE KLJUC IZNUTRA 2024, Júl
Anonim

Existuje tovar, u ktorého za žiadnych okolností nezmizne dopyt, a jedným z týchto výrobkov sú čerstvé kvety. Otvorte kvetinový stan na trhu alebo v rušnej mestskej ulici a takmer určite začne vytvárať stabilný príjem.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii IP

  • 2. Registrovaná registračná pokladnica

  • 3. Balík povolení

  • 4. Montovaný stan a iné vybavenie (vázy, police)

  • 5. Dohoda s veľkoobchodnými dodávateľmi

  • 6. Spotrebný materiál

  • 7. Náhradný predajca

Návod na použitie

1

Prenajmite si miesto na trhu alebo získajte povolenie na vytvorenie predajného miesta mimo neho - v druhom prípade bude potrebné „predbehnutie“ miestnej správy a obchodného oddelenia. Majiteľ stanu by mal byť zaregistrovaný ako samostatný podnikateľ a Rospotrebnadzor a hasičský zbor vyhodnotia úsilie, ktoré vynaložil na jeho vybavenie.

2

Získajte vybavenie na predaj kvetín - budete potrebovať skladací stan samotný, kvetinové vázy a stojany na baliaci materiál. Sada je celkom štandardná, takže výber „vybavenia“ pre stánok nie je problém. Problémy sa budú musieť stretnúť, keď sa blíži zima, a stan bude potrebné premeniť na uzavretý kiosk - takúto príležitosť by ste mali predvídať vopred.

3

Buďte opatrní, keď je všetko pripravené na obchodovanie, a nakoniec aj o samotnom produkte - tí, ktorí predávajú kvetiny v obchode, spravidla s veľkoobchodnými dodávateľmi. Najjednoduchším, ale aj najmenej rizikovým spôsobom práce je nákup šarže kvetov na jeden deň v súlade s objemom predaja vo vašej predajni. Okrem toho bude potrebné pravidelne nakupovať spotrebný materiál - najrôznejšie druhy balenia kvetín.

4

Rozšírte svoje podnikanie v oblasti kvetín, len čo uvidíte, že sa veci vyvíjajú dobre a produkt sa rozchádza. Otvorte ďalšie stany organizované na rovnakom princípe, nakúpte veľké množstvo tovaru, čo vám umožní urobiť veľkú maržu. Samozrejme, že táto záležitosť nebude obmedzená na „dennú“ časť, preto v prípade kvetín musíte sklad vybaviť klimatizačným systémom.

Užitočné rady

Vyberte si sortiment kvetov, berúc do úvahy dopyt po jednotlivých druhoch a ich vlastnosti - ak sú ruže vždy populárne, potom napríklad karafiáty patria medzi najtrvalejšie.

Pri príprave obchodného plánu pre kvetinový stan nezabudnite na sezónny faktor, na ktorý je tento druh podnikania veľmi náchylný - v závislosti od ročného obdobia, sortimentu výrobkov a podmienok potrebných na jeho prepravu a predaj.

  • Článok o charakteristikách kvetinového trhu v posledných rokoch.
  • stany obchodného plánu

Odporúčaná