Druhy činností

Ako otvoriť svoju špedičnú spoločnosť

Ako otvoriť svoju špedičnú spoločnosť
Anonim

Podnikanie v oblasti dopravných služieb sa dnes vyvíja vysokou rýchlosťou. Preto bude musieť nový podnik, ktorý sa chce zaoberať nákladnou dopravou, čeliť mnohým otázkam v podmienkach značnej hospodárskej súťaže. Aby sa predišlo nástrahám, podnikateľ musí zohľadniť niekoľko dôležitých bodov týkajúcich sa organizácie špedičnej spoločnosti.

Image

Budete potrebovať

  • - federálny zákon č. 87-FZ o činnostiach zasielateľstva;

  • - pravidlá cestnej nákladnej dopravy.

Návod na použitie

1

Založte firmu zaregistrovaním spoločnosti. Zo všetkých právnych foriem zasielateľskej spoločnosti je najvhodnejšia spoločnosť s ručením obmedzeným. V tejto forme je dodávateľ schopný poskytnúť zákazníkovi faktúru a faktúry s pridelením dane z pridanej hodnoty. Je to dôležité pre veľké spoločnosti, ktoré sú oslobodené od DPH.

2

Zaregistrujte svoju spoločnosť u kvalifikovaných právnikov. Koordinovať všetky problémy súvisiace s činnosťou spoločnosti s odborníkmi. Je ťažko možné, aby podnikateľ nezávisle zohľadňoval všetky nuansy, pretože vlastnosti nákladnej dopravy upravuje osobitný zákon o špedičnej činnosti.

3

Ak nemáte podstatný počiatočný kapitál, založte spoločnosť s organizáciou sprostredkovateľských služieb medzi odosielateľmi a príjemcami. Nevyžaduje si to najatie veľkého počtu zamestnancov. Buďte pripravení na to, že najprv musíte sami vykonávať funkcie riaditeľa, logistiky, obchodného manažéra a dispečera. Je však lepšie ušetriť na pozícii hlavného účtovníka a okamžite si najať kompetentného špecialistu.

4

Zvážte reklamnú stratégiu. Začnite so svojimi priateľmi a známymi tak, že im oznámite začiatok svojej vlastnej špedičnej spoločnosti. Najlepšia reklama je informácia overená samotnými zákazníkmi, ktorá vyústi do pozitívnych odporúčaní. Preto sa od prvých dní vašej činnosti usilujte o jasnú organizáciu výroby, ako aj o bezpodmienečné a včasné vykonanie objednávok.

5

Keď budujete zákaznícku základňu a zhromažďujete objednávky, pokračujte v rozširovaní aktivít. Dobrou pomocou môže byť váš vlastný informačný zdroj - web, ktorý začne vykonávať expedičné funkcie. Najlepším riešením je vytvorenie doplnenej interaktívnej databázy zasielateľov a príjemcov, v ktorej môže každá zo zainteresovaných strán nájsť partnera, ktorý vyhovuje ich potrebám pri preprave nákladu.

Odporúčaná