ostatné

Ako si vyrobiť káblovú televíziu

Ako si vyrobiť káblovú televíziu

Video: Krimpování koaxiálního konektoru 2024, Júl

Video: Krimpování koaxiálního konektoru 2024, Júl
Anonim

Vývoj digitálnej technológie umožnil sledovať káblovú televíziu prostredníctvom počítača. Ak to chcete urobiť, musíte si kúpiť špeciálne zariadenie a vykonať určité nastavenia.

Image

Budete potrebovať

  • - kábel z optických vlákien;

  • - predplatiteľská schránka;

  • - TV tuner.

Návod na použitie

1

Najprv si kúpte televízny tuner a set-top box. Majú dva typy signálu: digitálny a analógový, ktoré sa reprodukujú prostredníctvom aplikácie Windows Media Center a stávajú sa iba analógovými.

2

Najskôr pripojte televízny tuner a set-top box cez rozbočovač do siete, pretože všetky zdroje signálu musia byť napájané. Nainštalujte usmerňovač napätia, aby ste odstránili výpadky napájania. Nainštalujte tiež stanicu APS, aby ste zabránili núdzovému vypnutiu, pretože by to poškodilo nastavenia.

3

Pripojte kábel z televízneho tunera alebo set-top boxu k osobnému počítaču pomocou aplikácie Windows Media Center. Pri kladení kábla dávajte pozor na jeho umiestnenie. Naskladajte ho, aby ste predišli poškodeniu. Ak máte niekoľko počítačov, na ktorých chcete sledovať televíziu, musíte k nim pripojiť televízny tuner a set-top box.

4

Teraz pripojte infračervený vysielač dodávaný s TV tunerom k set-top boxu a počítaču. Má tiež diaľkové ovládanie. Vysielač automaticky nainštaluje potrebné ovládače. Pre úplnú prevádzku reštartujte osobný počítač.

5

Prejdite na „Štart“ a vyberte „Spustiť“. Ďalej vyhľadajte príkaz „Nastavenie TV signálu“ a naprogramujte systém na rôzne kanály. Budete môcť upraviť jasnosť zachyteného kanála a kvalitu zvuku. Môžete tiež uložiť všetky kanály do pamäte pod digitálnymi hodnotami, ktoré vám vyhovujú.

Odporúčaná