ostatné

Ako propagovať reklamnú agentúru

Ako propagovať reklamnú agentúru

Video: Online reklamná agentúra Basta Digital | Matfyzáci vo firmách 2024, Júl

Video: Online reklamná agentúra Basta Digital | Matfyzáci vo firmách 2024, Júl
Anonim

Je potrebné propagovať aj spoločnosti, ktoré vytvárajú všetky druhy reklamy. Koniec koncov, zákazníci a transakcie sa neobjavujú samy o sebe. Na prijímanie objednávok nestačí iba zverejniť oznámenie o otvorení. Áno, a konkurencia na tomto trhu rastie každý deň. Preto je reklama potrebná aj pre tých, ktorí ju tvoria.

Image

Budete potrebovať

  • - logo;

  • - miesto;

  • - obchodné oddelenie;

  • - potfolio.

Návod na použitie

1

Zvýšenie povedomia o značke. Za týmto účelom vytvorte niekoľko rôznych reklám s jedným logom. Najprv musíte samozrejme starostlivo zvážiť tento nápad, aby ste tento koncept neskôr nezmenili. Umiestnite logo na kancelárske potreby a suveníry. Ak má osoba neustále pred sebou vaše reklamy, bude si dobre pamätať vašu spoločnosť. A keď príde čas na výber agentúry, určite sa na vás obráti.

2

Vytvorte si svoj vlastný web. Pravidelne ho propagujte vo vyhľadávačoch. Umiestnite odkaz na web na najobľúbenejšie zdroje vo vašej oblasti.

3

Vytvorte obchodné oddelenie. V ňom by mali pracovať iba majstri svojho remesla. Ovládajte ich prácu. Približne polovica pracovného dňa musia manažéri telefonovať. Popoludní musíte zaslať (po predchádzajúcej dohode) obchodné ponuky a usporiadať stretnutia. Čím viac hovorov za deň, tým lepšie. Aj keď sa neuzavrie ani jedna transakcia, osoba sa dozvie o existencii agentúry.

4

Počas sviatkov posielajte informačné bulletiny na všetky svoje e-mailové adresy a telefónne čísla. Mali by ste si pravidelne pripomínať. Text a obrázok zaslaný e-mailom alebo prostredníctvom SMS musia byť originálne a štýlové.

5

Vytvorte živé portfólio, ktoré môžete umiestniť na svoju webovú stránku a zobraziť potenciálnym zákazníkom. Vyberte si 5-10 diel, ktoré sa ukázali ako najúspešnejšie, a skombinujte ich originálnym spôsobom. Napríklad vo forme harmančeka, kde je každá objednávka vaším plánom.

6

Najlepšia reklama je ústne. Vždy sa snažte dokončiť svoju prácu efektívne a včas. Stálym zákazníkom dávajte zľavy alebo ponúkajú ďalšie bonusy. Čím viac ľudí bude spokojných so svojimi službami, tým viac zmlúv uzavriete v budúcnosti. Dohodnite sa s veľkou spoločnosťou na výmennom obchode - robíte z nich reklamy, používajú kancelárske potreby so svojimi logami alebo vás inzerujú iným spôsobom.

Odporúčaná