ostatné

Ako postaviť kemping

Ako postaviť kemping

Video: Ako postaviť stan - skautnet.sk | skautnet.cz 2024, Jún

Video: Ako postaviť stan - skautnet.sk | skautnet.cz 2024, Jún
Anonim

V Rusku je sektor cestovného ruchu ešte len v plienkach, takže pri správnom riadení môžu byť peniaze investované do vytvorenia kempingu výnosnou investíciou.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte miesto pre kemping. Aby ste to dosiahli, musíte zistiť, ktorá pôda sa v súčasnosti predáva. Preskúmať požiadavky trhu. Napríklad v blízkosti mesta Krasnojarsk sú krásne hory, ktoré sú už vybavené lyžiarskymi vlekmi. Neexistujú však žiadne hotely v ekonomickej triede. Je prirodzené, že po jeho vzhľade budete môcť zachytiť časť zákazníkov. Najbežnejšími typmi kempov sú baníctvo, poľovníctvo, rybolov. V konečnom dôsledku je to miesto, ktoré určí smer kempingu a cieľového publika.

2

Preskúmajte existujúcu infraštruktúru a zistite, či sa v okolí nachádzajú reštaurácie, kúpele, obchody, kúpele. Ako ďaleko je vaša krajina od letiska, vlakovej stanice alebo prístavu. Akú komunikáciu musíte zlyhať. Kde je najbližšia čerpacia stanica. Toto všetko ovplyvní rozpočet projektu. Infraštruktúra musí zodpovedať úrovni kempingu.

3

Vytvorte koncept kempingu. Zahŕňa nielen plán rozvoja, ale aj zásady umiestnenia kempingu. Poďte s legendou o mieste. Napríklad v lese blízko vášho kempingu žilo niekoľko Kikimora Bolotnaya. To bude určovať štýl výstavby a dekorácie domov. S legendou môžete plánovať aj slávnostné udalosti. Pripravte reklamnú spoločnosť v tomto prípade nie je ťažké.

4

Na základe triedy kempingu zostavte stavebný plán a prenajmite si dodávateľov. V tejto fáze je dôležité určiť materiál, z ktorého budete stavať. Koncept tábora často s tým pomáha. Môže to byť strom pre tradičné ruské zrubové chaty, penobetón pre moderné európske chaty alebo seno na stavbu bungalovov. Pokiaľ ide o veľký a nákladný projekt, je možná výstavba v niekoľkých etapách. Odovzdajte jednu zákrutu domov a posuňte projekt ďalej. V takýchto prípadoch funguje spravidla zásada ústneho podania.

Venujte pozornosť

Vytvorenie kempingu od nuly bez koncepcie rozvoja je celkom nebezpečné. Existuje riziko, že budete viesť všetku komunikáciu a potom sa predané územia predajú iným vývojárom.

Odporúčaná