rozpočtovanie

Ako prilákať peniaze rýchlo

Ako prilákať peniaze rýchlo

Video: Ako Zarobiť Peniaze na Internete ZADARMO v roku 2020 ✔ Pasívny príjem Denne + Kompletný Sprievodca 2024, Jún

Video: Ako Zarobiť Peniaze na Internete ZADARMO v roku 2020 ✔ Pasívny príjem Denne + Kompletný Sprievodca 2024, Jún
Anonim

Vynaliezaví Féničania pravdepodobne netušili, že po niekoľkých tisícročiach sa peniaze stanú najbežnejšou položkou na celom svete. Ak sa však vo vašich vreckách nájdu peniaze stále menej, mali by ste uvažovať o spôsoboch, ako ich pritiahnuť na svoju stranu.

Image

Návod na použitie

1

Zaobchádzajte s peniazmi s láskou. Nepreháňajte to smädom po hromadení. Nemajú radi peniaze, keď ich jednoducho zbierajú (vrátane zhromažďovania informácií o nich). Majú silné energetické pole a môže sa stať, že sa stanete otrokom peňazí a obetujete všetky možné princípy pre seba. Preto vždy, keď premýšľate o peniazoch alebo ich držíte v rukách, nevzdávajte sa zlej nálady a nepozerajte sa na peniaze iných ľudí.

2

Nikdy nehovorte, že ich nemáte, nehovorte, že ich budete mať. Nezabudnite do peňaženky alebo peňaženky vložiť aspoň jednu mincu, najlepšie tú, ktorú vám dobrý človek dal s dobrými úmyslami. Peňaženka môže mať akúkoľvek farbu okrem čiernej, aby peniaze neboli „absorbované“. Najlepšia farba na prilákanie peňazí je červená. Ak chcete peňaženku prezentovať ako darček, vložte do nej mincu (nie však najmenšiu), ak chcete, aby táto osoba mala peniaze.

3

Ak platíte v obchode, neberte si poznámky z rúk predávajúceho a nedávajte ich do jeho rúk, aby ste nestratili ani nevynechali energiu spojenú s peniazmi. Okrem toho je to najbezpečnejší spôsob, ako „vyzdvihnúť“ chorobu nedostatku peňazí od inej osoby.

4

Uchovávajte peniaze pri vchode do domu (napríklad do kuchyne), v žiadnom prípade ich neprivezte do spálne na dlhú dobu a vyhýbajte sa s nimi ísť do kúpeľne, aby „nespali“ alebo „neumývali“.

5

Po prijatí peňazí (napríklad platu) nikdy v ten deň mincu nestrávite. Je to užitočné aj z psychologického hľadiska. Nasledujúci deň sa už s vami peniaze nebudú chcieť rozdeľovať a bez zbytočného utrácania.

6

Nepožičiavajte peniaze v pondelok ani v utorok. Skontrolujte si svoje výpočty peňazí v dňoch mesačného kalendára. Ak si teda požičiavate počas „mladého mesiaca“ a splácate, keď mesiac v malých bankovkách mizne, peniaze sa vám čoskoro vrátia.

7

Nehľadajte ľahké peniaze. Nie je bez dôvodu, že príslovie hovorí: „Prišli ľahko, ľahko odišli.“ Peniaze získané nečestným spôsobom vám nemusia priniesť žiadne materiálne problémy, ale zlá energia, ktorá pochádza z „zatratených“ podvedených ľudí, vám môže iným spôsobom uškodiť.

8

Zapojte sa do duchovných praktík, aby ste zvýšili svoj energetický potenciál. Je pravdepodobnejšie, že peniaze pôjdu do rúk ľudí s vysokou úrovňou energie. Ak chcete odstrániť zámky z čakier a kanálov, obráťte sa na skúseného odborníka, aby sa situácia nezhoršila.

Odporúčaná