nepopulárne

Ako predávať uhlie

Ako predávať uhlie

Video: Ing. Peter Kúkelčík unbelievable witness commits perjury in Paris Arbitration Hearing (Part 8) SK 2024, Jún

Video: Ing. Peter Kúkelčík unbelievable witness commits perjury in Paris Arbitration Hearing (Part 8) SK 2024, Jún
Anonim

Uhlie je druh najobľúbenejšieho druhu paliva v regiónoch, v ktorých nie sú žiadne plynovody na zemný plyn. Predaj uhlia môžete vyriešiť vydaním dokumentov IP alebo registráciou právnických osôb, ak sa jedná o veľký počet zamestnancov.

Image

Budete potrebovať

  • - registráciu jednotlivých podnikateľov alebo právnických osôb;

  • - charta;

  • - personál;

  • - sklad na uskladnenie;

  • - vybavenie.

Návod na použitie

1

Ak sa chcete zaregistrovať ako samostatný podnikateľ alebo právnická osoba, obráťte sa na daňový úrad. Predložte cestovný pas, DIČ, zaplatte štátny registračný poplatok.

2

Ak chcete začať s uhlím, musíte mať zmluvu. Ak sa chcete o to uchádzať, kontaktujte právnickú firmu poskytujúcu takéto služby.

3

Na prijímanie objednávok budete potrebovať personál pozostávajúci z dispečera, príjemcu uhlia od veľkoobchodných dodávateľov, vodiča, špeditéra. Môžete prijať vodiča, ktorý bude vykonávať obe funkcie. Ak máte zamestnancov, budete potrebovať účtovníka. Bude produkovať dane zo mzdy. V malých organizáciách, v ktorých personál nepresahuje 50 osôb, hrá účtovník úlohu pokladníka, prijíma výnosy z pokladne z predaja tovaru a prevádza ich do zberateľa v obslužnej banke.

4

Na uskladnenie veľkého množstva uhlia potrebujete veľký sklad, vysokozdvižný vozík, váhy, plošinu pre osobné automobily. Môžete si prenajať sklad od súkromných osôb alebo sa obrátiť na administratívu s vyhlásením, dokumentmi jednotlivého podnikateľa alebo právnickej osoby, so štatútom organizácie a so sídlom mesta pre sklad.

5

Ak je vaša firma pomerne rozsiahla, vytvorte marketingové oddelenie, ktorého odborníci sa budú zaoberať propagáciou vášho tovaru, dopytom po štúdiách, uzatvárať dohody s veľkými podnikmi o celoročnej dodávke uhlia do kotolní.

6

V prípade malých podnikov postačuje uskutočniť reklamnú kampaň v masmédiách obyvateľstva, inzerovať v televíznom a rozhlasovom vysielaní, umiestňovať v novinách, vkladať na billboardy a stojany v celom regióne.

7

Najvyššia cena a obrovský dopyt po uhle v vykurovacej sezóne, ale pre úspešnú prevádzku spoločnosti sú sezónne tržby úplne nedostatočné. V teplom období môžete zásobovať obyvateľstvo nielen uhlím, ale aj pieskom, štrkom, štrkom a cementom. V takom prípade budú vaši zamestnanci celoročne zaneprázdnení.

predávať uhlie

Odporúčaná