obchodné

Ako sa zaregistrovať u podnikateľa v Petrohrade

Ako sa zaregistrovať u podnikateľa v Petrohrade

Video: Rozhovor s politikom a podnikateľom Petrom Marčekom I Tvorivá spoločnosť 2024, Júl

Video: Rozhovor s politikom a podnikateľom Petrom Marčekom I Tvorivá spoločnosť 2024, Júl
Anonim

Tí, ktorí sa rozhodli začať podnikať v Petrohrade, musia najskôr zhromaždiť všetky potrebné dokumenty a osobne ich odovzdať zamestnancom Jednotného registračného centra alebo poslať poštou. Potom sa môžete zapojiť do vybraného podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - pas;

  • - SENINY;

  • - DIČ;

  • - prihláška podľa č. UTII -2 (UTII) alebo forma 2-5-Účtovníctvo (USN);

  • - žiadosti o registráciu na FSS, MHIF, PFR a Rosstat.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktorú firmu chcete otvoriť ako samostatný podnikateľ. Podľa príručky OKVED by sa mali vybrať najmenej 3 rôzne typy hospodárskej činnosti.

2

Zabezpečte notárske dokumenty (cestovný pas, SNILY, DIČ), ak ich zasielate doporučeným listom. Okrem toho musia zahraniční občania v každom prípade overiť kópie dokumentov preložených do ruštiny, ako aj povolenie na pobyt alebo povolenie na prechodný pobyt.

3

Vyplňte formulár žiadosti P21001, ktorého formulár si môžete stiahnuť z webových stránok www.nalog.ru alebo www.gosuslugi.ru. V žiadosti uveďte osobné údaje (meno, dátum narodenia, pohlavie, občianstvo, kontaktné telefónne číslo a adresu) s číslami a sériami priložených dokumentov. Uveďte vybrané oblasti hospodárskej činnosti. Ak chcete poslať žiadosť poštou, uistite sa, že každý list je podpísaný notárom.

4

V žiadosti uveďte zoznam všetkých potrebných dokladov, daňový systém (podľa druhov hospodárskej činnosti). Vyplňte žiadosť o číslo UTII -2 (UTII) alebo formulár 2-5-Účtovníctvo (STS) pre registráciu daní

5

Platiť štátny poplatok na účet ECR v predpísanej výške. Osobne sa spojte s personálom Jednotného registračného centra alebo ho zašlite doporučeným listom na adresu: 191124, Petrohrad, ul. Červený textilný robotník, d. 10-12, písmeno "O". Pripojte ich k žiadosti o registráciu na FSS, MHIF, PFR a Rosstat. Ak máte akékoľvek otázky pri príprave dokumentov, zavolajte na telefonickú podporu ECR: (812) 335-14-03.

6

Počkajte, kým nebude pripravené osvedčenie o registrácii podniku. Stane sa tak po 5 pracovných dňoch. Zostavte ich spolu s registračnými dokumentmi, výpisom z Jednotného štátneho registra podnikov, štatistickými kódmi a osvedčením z mimorozpočtových fondov. Ak ste ich poslali na registráciu doporučenou poštou, požiadajte o oznámenie a cestovný pas poštu v mieste svojho bydliska, aby ste dostali dokumenty.

Odporúčaná