obchodné

Ako propagovať ateliér

Ako propagovať ateliér

Video: Popáleniny 2024, Júl

Video: Popáleniny 2024, Júl
Anonim

Nedávno ste otvorili ateliér a neviete, ako prilákať veľký počet zákazníkov? Ako vytvoriť efektívnu reklamu pre vaše podnikanie? Pozrime sa na možné možnosti propagácie ateliéru.

Image

Návod na použitie

1

Propagujte svoje ateliérové ​​služby prostredníctvom novín, rozhlasu a iných dostupných médií. Je možné vytvoriť letáky s podrobným popisom výhod vášho štúdia.

2

Spolupracujte s obchodmi, ktoré predávajú látky a doplnky na šitie. V týchto obchodoch môžete umiestniť príjemcov objednávok.

3

Vytvorte si z ateliéru svetlé atraktívne vizitky a nechajte ich v obchodoch s odevmi. Napríklad v obchode, ktorý sa špecializuje na predaj nohavíc, požiadajte predajcov, aby používali tento rečový modul: „V tomto ateliéri vám tím profesionálnych remeselníkov rýchlo a efektívne pomôže so šitím nohavíc a pomôže tiež vyriešiť ďalšie problémy pri šití a oprave odevov.“

4

Otvorte obchod s odevmi spoločnosti, ktorý sa bude nazývať rovnako ako štúdio, napríklad názov hostesky. Takýto krok umožní prispôsobiť oblečenie nielen na objednávku, ale aj na ukážku, čím sa zabráni jednoduchým pracovníkom.

5

Vytvorte webovú stránku svojho ateliéru na internete. Na ňom môžete podrobne rozprávať o poskytovaných službách, poskytnúť informácie o remeselníkoch pracujúcich pre vás, umiestniť fotografie hotových výrobkov. Nezabudnite uviesť adresu a telefónne čísla svojho štúdia.

6

Vytvorte si online obchod so šijacími výrobkami. Predstavte katalóg tovaru s podrobným popisom tovaru a možnosťou objednania pri dodaní domov. Ak chcete prilákať zákazníkov, môžete si nainštalovať zľavový systém.

7

Ponúknite svoje služby spoločnosti alebo spoločnosti na šitie odevov pre zamestnancov v jednom firemnom štýle. Napríklad pre zamestnancov reťazcov obchodov alebo lekární, ktoré majú jednu pracovnú formu.

8

Zaistite rôzne zľavy na náklady na služby svojho štúdia, napríklad: v závislosti od ročného obdobia pre jeden alebo iný druh odevu.

  • http://www.triz-ri.ru/forum/mess.asp?thr=24457
  • ako vyrobiť reklamu pre ateliér

Odporúčaná