Druhy činností

Ako otvoriť internetový obchod s klenotmi

Ako otvoriť internetový obchod s klenotmi

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Trh šperkov a šperkov sa rýchlo rozvíja a podiel online obchodovania sa každým rokom zvyšuje. Výhodou online klenotníctva je, že potenciálni kupujúci môžu na webe tráviť veľa času a starostlivo si vyberať šperky. Neschopnosť vyskúšať ich je ľahko kompenzovaná vysokokvalitnými fotografiami. Vyhliadky na ďalší rozvoj na internete zároveň úplne konkurujú populárnym offline stratégiám.

Image

Budete potrebovať

  • - peniaze;

  • - návrhárske služby;

  • - fotoaparát;

  • - internet.

Návod na použitie

1

Vyberte názov a názov domény pre svoj online klenotnícky obchod. Pokúste sa nájsť slovo, ktoré znie zreteľne, nevyžaduje diktát od písmena po slove a nespôsobuje nezrovnalosti. Môžete skontrolovať dostupnosť doménového mena a zaregistrovať svoje vlastné v jednej z populárnych služieb, napríklad nic.ru. Tam si môžete kúpiť už zaregistrované meno, ktoré sa vám zdá veľmi úspešné.

2

Navrhnite štruktúru stránok. Malo by byť čo najjasnejšie aj pre neskúsených používateľov. Organizácia tovaru by mala byť logická a povzbudzujúca k nákupu. Na nájdenie správneho produktu musí používateľ vykonať najviac tri kliknutia - toto je „zlaté pravidlo“ pre umiestnenie podadresárov a článkov skontrolovaných najväčšími internetovými obchodmi na svete. Nepreťažujte stránku zbytočnými informáciami: výmenné kurzy, nepotrebné články, referenčné informácie, ktoré si prečítalo len málo ľudí.

3

Vytvorenie dizajnu webových stránok: v tomto prípade je vhodné radšej sa uchýliť k službám profesionálov než k použitiu hotových šablón. Pre internetový obchod s klenotmi je preferovaný minimalizmus, sofistikovanosť a vysoká úroveň grafiky. Slabý dizajn môže potláčať potenciálnych kupcov, pretože hovoríme o nákupe pomerne drahých výrobkov. Preto by rozhranie vášho portálu malo byť dôveryhodné.

4

Vyberte si hosting na hosťovanie stránok. Po jeho nahraní na trvalý odkaz môžete začať vyplňovať internetový obchod.

5

Urobte najkvalitnejšie a najefektívnejšie fotografie. Pre každý produkt je vhodné ponúknuť niekoľko obrázkov s rôznymi uhlami a pridať funkciu zväčšenia. Rovnako efektívne sú fotografie šperkov na modeloch v hotových obrázkoch.

6

Pridajte podrobný popis každého produktu. Uveďte materiály, vzorky kovov, vlastnosti drahých kameňov. Uveďte presné rozmery. Vytvorte tabuľku veľkostí, aby ste vybrali krúžky a podrobne vysvetlili, ako ich používať.

Služba registrácie domén

Odporúčaná