obchodné

Ako vytvoriť firmu na doplňovanie kaziet

Ako vytvoriť firmu na doplňovanie kaziet

Video: KUKA Cobots v spoločnosti Infineon: Nový spôsob výroby polovodičov v prostredí čistých priestorov 2024, Júl

Video: KUKA Cobots v spoločnosti Infineon: Nový spôsob výroby polovodičov v prostredí čistých priestorov 2024, Júl
Anonim

Snívate o svojej firme? Neviete, kde začať? A počiatočný kapitál netiahne vrecko? Existuje veľmi výnosné a sľubné podnikanie - doplňovanie atramentových a laserových kaziet do tlačiarní.

Budete potrebovať

  • 1) Podnikateľský plán.

  • 2) Osvedčenie o IP.

  • 3) Kancelárske priestory.

  • 4) Pracovné prostredie.

  • 5) Spotrebný materiál.

  • 6) 2 zamestnanci.

  • 7) Náradie.

  • 8) Reklama.

Návod na použitie

1

Prvá vec, ktorú by ste mali urobiť pred začatím podnikania, je vytvorenie podnikateľského plánu. V ktorej mentálne vypočítavate každú zo svojich akcií. Je to porovnateľné s tým, ako turisti získavajú trasy na mape. Najprv to urobíme, potom pôjdeme tam. A tak ďalej … Ako viete, plán je kostrou každého podnikania. Ak už viete, čo budete robiť, bude ľahšie a rýchlejšie dosiahnuť váš cieľ.

2

Ak ešte nemáte osvedčenie jednotlivého podnikateľa, môžete to urobiť sami na daňovom úrade alebo môžete dôverovať účtovnej organizácii zapojenej do otvárania a zatvárania spoločností IP a LLC. IP si môžete zaregistrovať na daňovom úrade do jedného týždňa - 5 pracovných dní. Zaplaťte štátny poplatok - 800 s. A potom dostanete všetky dokumenty, ktoré potrebujete, aby ste mohli začať.

3

Medzitým si počas prípravy svojich dokumentov môžete nájsť miesto pre svoju kanceláriu o týždeň. Nie vyššie ako druhé poschodie, pretože pre klientov s deťmi a starými ľuďmi bude ťažké vystúpiť k vám. Najlepšou možnosťou by bolo prenajať si izbu v blízkosti obchodu s potravinami. Takže budete mať hotový tok zákazníkov, ktorý môžete svojou reklamou zaujať.

4

Nájdenie miesta a uzavretie nájmu nastal čas zariadiť pracovňu. Musíte jasne oddeliť dielňu a recepciu. Dielňa by mala mať stôl, police na náradie a spotrebný materiál. Je vhodné mať prístup k umývadlu bez toho, aby ste šli na recepciu.

Na prijatie musí byť k dispozícii nábytok, ktorý čaká. Ľudia sú často v zhone a budú čakať na naliehavé dokončenie svojej objednávky. A pokiaľ je to možné, je potrebné čo najrýchlejšie vyhovieť ich žiadosti. Stáva sa to z nejakého dôvodu, nemôžete to urobiť hneď. Potom musíte zdvorilo a pokojne vysvetliť, že ste zaneprázdnení ďalšou naliehavou záležitosťou. Upozorniť, kedy bude ich objednávka dokončená. Väčšina návštevníkov je pripravená čakať viac alebo sa vrátiť neskôr. Hlavná vec je urobiť všetko efektívne a čo najrýchlejšie.

5

Na doplnenie paliva budete potrebovať atrament pre atramentové kazety a laserový toner. Atramenty sa dodávajú v dvoch typoch: pigment a voda. A je potrebné doplniť zodpovedajúce atramentové kazety. Skúsenosti samozrejme ukazujú, že existujú kompatibilné a vhodné pre rôzne modely tlačiarní, ale je lepšie experimentovať s klientmi. To negatívne ovplyvní vašu povesť.

Podobná situácia je aj pri laserových tlačiarňach. Toner, rovnako ako atrament, je určený pre rôzne spoločnosti a modely tlačiarní. A je kompatibilný rovnakým spôsobom, ale má vplyv na kvalitu tlače. Preto je lepšie uchovávať niekoľko typov tonera pre najpopulárnejšie tlačiarne.

6

Jedna osoba môže prijímať návštevníkov a dopĺňať náplne, ale je lepšie, ak má majster „voľné“ ruky. V opačnom prípade ho budú musieť rozptýliť noví návštevníci. Zatiaľ čo jeden tankuje, prijímač pripravuje nové objednávky. Ak sú obe vzájomne zameniteľné, to znamená, že budú existovať 2 páni na dopĺňanie paliva.

7

Na prácu budete potrebovať nástroje.

Atramentové kartridže: kancelársky nôž, ľahší, široký, 5-10 ml lekárska striekačka (rôzne pre každú farbu), obrúsky (alebo toaletný papier) a škótska páska.

Laserové náplne: skrutkovač Phillips, plochý skrutkovač, lievik na skrutkovanie na fľašu s tonerom, špeciálny vysávač na doplňovanie náplní, ochrana dýchacích ciest (obväz alebo respirátor na gázy), mäkké obrúsky bez vlákien, striekacia fľaša s vodou na utieranie hriadeľov a špeciálna kovová tyčinka s priemerom 2 mm (na konci zakrivené 1 - 2 cm).

8

Správne doručená reklama bude hrať obrovskú úlohu. Najlepšie zo všetkého, ak je to preplnené miesto, v blízkosti dobre navštevovaných obchodov a neďaleko verejnej dopravy. A ideálne pri ceste, s parkovaním pre osobné automobily. Značka by mala byť viditeľná z diaľky. Malo by sa pamätať na to, že veľká časť vašich potenciálnych zákazníkov má slabý zrak. Informácie na internete sú dnes nesmierne dôležité, pretože si návštevníci často vyberajú, kam majú ísť, vďaka tomu, čo našli na celosvetovom webe. Volajú, pýtajú sa na cenu a idú už účelovo k vám, alebo k vašim konkurentom.

Užitočné rady

Pozorný zákaznícky servis je rovnako dôležitou súčasťou každého podnikania ako vykonanie samotnej objednávky. Spokojný zákazník vám odporučí príbuzných a známych. A stane sa vaším najlepším „reklamným agentom“.

Odporúčaná