obchodné

Ako propagovať detský odevný obchod

Ako propagovať detský odevný obchod

Video: Fast Fashion Explained In Under 5 Minutes 2024, Júl

Video: Fast Fashion Explained In Under 5 Minutes 2024, Júl
Anonim

Plánujete otvoriť obchod s oblečením pre deti? Postarajte sa o to pred jeho propagáciou už od prvých dní a zabezpečte nepretržitý tok zákazníkov do vášho obchodu. Správne rozloženie, obratní predajcovia, včasná reklama a premyslené marketingové kampane vám prinesú úspech.

Image

Návod na použitie

1

Majitelia nového obchodu musia súčasne vyriešiť dva problémy - informovať čo najviac potenciálnych kupujúcich a čo najskôr premeniť nových návštevníkov na stálych zákazníkov. Pri príprave propagačného programu zvážte obidve tieto stratégie.

2

Pomysli na programy spoločnej značky. Letáky a brožúry si môžete vymieňať s dámskymi odevmi v rovnakej cenovej kategórii. Ponúkame spoluprácu v reštauráciách, detských tvorivých centrách a zdravotných strediskách. Tam môžete nielen distribuovať reklamu, ale aj organizovať spoločné akcie - sviatky, prezentácie, súťaže.

3

Vytvorte si svoj vlastný web a zaregistrujte sa na sociálnych sieťach a na mestských fórach venovaných rodine a deťom. Práve tam môžete slobodne komunikovať so zákazníkmi - skutočnými aj potenciálnymi. Nájdite pracovníka, ktorý zabezpečí každodennú komunikáciu s online publikom. Uvedomte si, že tieto formy komunikácie fungujú iba pri neustálej a aktívnej podpore.

4

Buďte kreatívni pri inzerovaní svojho obchodu. Netrávte peniaze za články a televízne relácie. Je lepšie nadviazať priateľské vzťahy s redaktormi a novinármi publikácií. Namiesto platenia za reklamný priestor v hotovosti, ponúkajte výmenný obchod. Oblečenie na filmovanie s deťmi môžete poskytnúť výmenou za bezplatnú reklamu.

5

Zaujímavou a lacnou verziou reklamy je publikácia vlastného časopisu. Môžete si ho vytvoriť samostatne alebo spojením s partnerskými spoločnosťami. Rozvoz až 1 000 kópií si nevyžaduje registráciu. Vaša vlastná publikácia by však mala byť krásna a zaujímavá. Netlačte materiály iných ľudí - vytvorte si vlastné. Rozhovory so zákazníkmi, popis zbierok, oznámenia o predaji - čím informatívnejšia je publikácia, tým zaujímavejšia a užitočnejšia je pre kupujúcich.

6

Zvážte systém zliav a bonusov. Nevkladajte zľavové karty každému. Vytlačte si obmedzené vydanie a vydajte karty k svojim obľúbeným. Pre nich je možné zorganizovať uzavretý predaj a sprievodné akcie. Pokúste sa realizovať zabudnutý formát záložného obchodu. Otvorte oddelenie, v ktorom budete akceptovať na predaj oblečenie, ktoré ste si kúpili skôr.

7

Vytvorte klubovú atmosféru vo vašom obchode. Pokúste sa usporiadať stretnutia pre stálych zákazníkov. Pozvite odborníkov z partnerských spoločností - napríklad rodinného poradcu alebo odborníka na výživu z lekárskeho strediska. Mamičky s bábätkami potrebujú zaujímavý voľný čas - za predpokladu, že získate pravidelných verných zákazníkov.

Odporúčaná