Obchodné riadenie

Ako rozšíriť svoje podnikanie

Ako rozšíriť svoje podnikanie

Video: Seriál SZČO? – 8. diel: Oplatí sa živnostníkom rozbehnúť či rozšíriť podnikanie na úver? 2024, Júl

Video: Seriál SZČO? – 8. diel: Oplatí sa živnostníkom rozbehnúť či rozšíriť podnikanie na úver? 2024, Júl
Anonim

Najúčinnejšou investíciou do zisku je rozšírenie podnikania. Existuje niekoľko hlavných typov obchodnej expanzie, po ktorej dosiahnete zvýšenie peňazí investovaných do rozvoja. Súčasne je zodpovednosť za rozvoj každého druhu podnikania výlučne na vás a pred presunutím jedným alebo druhým smerom je potrebné presne vypočítať všetky možné riziká.

Image

Návod na použitie

1

Rozšírte svoj sortiment a objavte nové trhy. V takom prípade sa oplatí otvoriť výrobu tovaru z príbuzných oblastí, iba ak stojíte pevne na nohách v hlavnej oblasti. Vykonajte prieskum trhu týkajúci sa očakávaní spotrebiteľov od vašej spoločnosti a hlavných združení vyplývajúcich z vašej značky. Skúste sa nimi riadiť pri výbere oblastí, v ktorých chcete expandovať.

2

Otvorte nové obchodné kancelárie v meste. V prípade veľkých miest, keď je vzdialenosť a čas potrebný na prekonanie tohto problému rozhodujúci, treba zvážiť rozhodnutie otvoriť ďalšiu kanceláriu na mieste, ktoré sa nachádza ďaleko od prvého miesta. V takom prípade získate ďalších zákazníkov a poskytnete im pohodlnejší prístup k vášmu tovaru.

3

Otvorte pobočky v iných regiónoch krajiny. Pamätajte, že vaša reputácia úspešne uvedená v jednom meste slúži ako podpora reputácie v inom meste. Zároveň by otvoreniu pobočky malo predchádzať dôkladná analýza trhu - zlyhanie predaja pobočky môže mať nepriaznivý vplyv na zákazníkov hlavnej predajne.

obchodné rozšírenie

Odporúčaná