Obchodné riadenie

Ako rozvíjať svoju spoločnosť

Ako rozvíjať svoju spoločnosť

Video: EU Commissioner Hogan - Opportunities & challanges to dairy farming in Europe 2024, Smieť

Video: EU Commissioner Hogan - Opportunities & challanges to dairy farming in Europe 2024, Smieť
Anonim

Ak ste už unavení z práce pre outsidera a rozhodnete sa otvoriť svoju vlastnú spoločnosť, urobili ste prvý krok k prosperite a úspechu. Teraz je čas aktívne rozvíjať svoju spoločnosť. A tento krok by mal byť istý a kompetentný.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si tím sami. Pred najatím osoby vykonajte rôzne testy, rozhovory a dotazníky. Lepšie berte ľudí bez zlých návykov. Po vyzdvihnutí celého tímu uskutočnite vzdelávacie školenia alebo kurzy.

2

Až do rozvoja spoločnosti osobne sledujte prácu každého zamestnanca. Častejšie sa na svojej práci zúčastňujú. Nastavte poradie, v ktorom musí každý zamestnanec predkladať týždenné správy o postupe. Ak vidíte, že niektorý zo zamestnancov nepracuje, pokarhajte ho a varujte, že ďalší bude uvedený v pracovnom zošite.

3

Ak máte obchodné oddelenie, pravidelne sledujte jeho prácu. Každý manažér by mal tráviť väčšinu svojho času hľadaním klientov. Nainštalujte záznamové zariadenie do telefónov a porovnajte počet skutočne uskutočnených hovorov s počtom hovorov v prehľadoch. Selektívne počúvajte telefonické rozhovory. Manažéri predaja musia aktívne spolupracovať s každým klientom a vyhnúť sa chybám v rozhovore.

4

Umiestnite reklamy alebo zmienky o svojej spoločnosti na všetky bezplatné zdroje. Vytvárajte skupiny na sociálnych sieťach, umiestňujte reklamy na biele tabule zadarmo v sieti, uverejňujte reklamy vytlačené na tlačiarni na príspevkoch (túto prácu môžu vykonávať vaši podriadení). Aj keď nevidíte výhody takýchto akcií, sledujte ich. Vašou úlohou je zvýšiť povedomie o značke.

5

Získajte obchodné ponuky od reklamných spoločností. Vyberte si z nich najvýhodnejších a uzavrite zmluvy. Neinvestujte okamžite veľké sumy, najprv skontrolujte, aká bude ziskovosť.

6

Ak pracujete s tovarom alebo službami hromadného dopytu, prijmite malého personálu promotérov na čiastočný úväzok. Nekontaktujte špecializované spoločnosti, pretože tam budete platiť omnoho viac peňazí. Tlačte malé kupóny, ktoré ponúkajú zľavu na vašu položku. Vydajte propagátorov na preplnené ulice, aby rozdali tieto kupóny. Tento druh reklamy si vyžaduje malé investície, ale príliv zákazníkov sa tým zvyšuje veľmi rýchlo.

7

Príďte s motivačným systémom pre svojich zákazníkov. Napríklad ďalšie dodacie služby, trvalá zľava alebo zníženie ceny pri kúpe určitého množstva nakúpeného tovaru. Urobte z nich svojich pravidelných partnerov.

Venujte pozornosť

Počítajte každý krok skôr, ako ho dokončíte. Najprv si nemôžete dovoliť robiť nesprávne rozhodnutia.

Užitočné rady

Buďte si vedomí všetkého, čo sa deje vo vašej organizácii, a potom to môžete kompetentne spravovať.

Odporúčaná