obchodné

Ako otvoriť detskú second hand

Ako otvoriť detskú second hand

Video: How to pick open a lock with paper clip - life hack 2024, Júl

Video: How to pick open a lock with paper clip - life hack 2024, Júl
Anonim

V období hospodárskej krízy sa recyklované odevy z Európy stávajú čoraz obľúbenejšími a vyhľadávanejšími. To platí najmä pre veci týkajúce sa detí. Moderné matky chcú pre svoje bábätká nielen krásne oblečenie, ale aj kvalitné. A Čína, nanešťastie, nie vždy dokáže uspokojiť toto a poskytnúť vynikajúcu hodnotu za peniaze. Podnikanie v oblasti detských second-handov je preto veľmi relevantné a dosť ziskové.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete úspešne otvoriť detský second hand a nie „vyhorieť“, musíte sa naučiť niekoľko odporúčaní a nesmie byť lenivý, pretože každé úspešné podnikanie vyžaduje úplné odhodlanie. Najprv musíte určiť dodávateľov a dostupnosť dobrého tovaru. S rozvojom internetových technológií to bude veľmi jednoduché, ale bude to nejaký čas trvať.

2

Nájdite na internete použitých dodávateľov a začnite porovnávať cenníky. Po krátkej analýze zavolajte a objasnite informácie. Potom choďte na veľkoobchodnú základňu, aby ste zhodnotili kvalitu tovaru. Aj keď mnohé z nich konajú inak. Vzhľadom na to, že zo 100% obsahu sa môžete dostať k bezohľadným dodávateľom a získať iba 50% v dobrom stave, začínajúci majitelia mini-obchodov chodia nezávisle na ojazdené obchody, kde sa oblečenie predáva podľa hmotnosti. Tam vyberajú kvalitný tovar v perfektnom stave, umyjú ho, žehlia a potom ho nezávisle vyhodnotia. Existuje tiež obojstranne výhodná možnosť nadviazania kontaktov s Anglickom, Nemeckom a Škótskom.

3

Vyberte si výhodné miesto pre detský second hand v tichej oblasti na spanie, kde žije čo najviac matiek. Mať bazár v blízkosti zvyšuje tok ľudí, čo výrazne zvýši vaše šance na predaj. Keď nájdete miesto a vyberiete obchod, starajte sa o jeho dizajn.

4

Výroba detských second-handov nevyžaduje žiadny patos ani drahé príslušenstvo. Stačí umiestniť niekoľko fajok na vešiaky, poličky na detské hračky, topánky a ďalšie detské doplnky. Pre pohodlie zákazníkov si musíte vybrať aj roh miestnosti pre montáž a nainštalovať pár stoličiek. Miestnosť by mala byť jasná a vyžarovať teplo. Inými slovami, je potrebné vytvoriť najpohodlnejšie podmienky pre matky aj deti.

5

Potom umiestnite jasné znamenie, rozdajte letáky a počkajte na prvých vďačných zákazníkov, ktorí za pár hodín doručia správy o druhej detskej druhej ruke v obľúbenom rádiu pre každého.

Odporúčaná