obchodné

Ako urobiť autoservis

Ako urobiť autoservis

Video: ADOLFEEN A ROTAČNÍ JIKROMET 2024, Jún

Video: ADOLFEEN A ROTAČNÍ JIKROMET 2024, Jún
Anonim

Pred otvorením automobilovej služby sa rozhodnite, do ktorej kategórie ju chcete priradiť. Existujú štyri hlavné typy automobilových služieb: autorizované - tie, ktoré pracujú v jasnej interakcii s oficiálnymi predajcami; sieť - tie, ktoré majú názov veľkej siete a konajú v jej mene; jednotlivé servisné miesta, ktoré nemajú akreditáciu, ale poskytujú služby spolu s autorizovanými strediskami; individuálne poskytovanie služieb.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite pre výber miesta pre autoservis a. Zároveň vyhodnoťte aj vyhliadky okolia na reklamu v prírode. Najvýhodnejšia poloha je v blízkosti diaľnice s benzínovými pumpami alebo garážovými komplexmi. Upozorňujeme, že je zakázané otvárať autoservisy v blízkosti obytných budov alebo rybníkov a pracovná plocha budúceho opravárenského podniku by mala byť najmenej tridsať metrov štvorcových.

2

Postarajte sa o byrokratické formality. Je potrebné koordinovať projektovú dokumentáciu, ako aj definitívne vyriešiť otázku nájomného a pripraviť balík dokladov pre dopravnú kontrolu.

3

Vyzdvihnite zamestnancov. Pri poskytovaní najžiadanejších služieb vyhľadajte vysokokvalifikovaných pracovníkov, inak by reputácia vašej služby mohla vážne trpieť chybou neskúseného zamestnanca. Najbežnejšie opravy sú: oprava karosérie, montáž pneumatík, mazanie a plnenie, kontrola a diagnostika, elektrické, vyvažovacie práce.

4

Rozvíjať vzťahy s dodávateľmi dielcov. Majte na pamäti, že prítomnosť dovážaného zariadenia sa môže použiť na reklamné účely na prilákanie zákazníkov. Pamätajte, že každá značka zahraničného stroja má svoj vlastný počítačový diagnostický systém, takže je lepšie sa sústrediť na produkty jedného alebo dvoch výrobcov.

Odporúčaná