ostatné

Ako inzerovať nábytok

Ako inzerovať nábytok

Video: PREDANÁ V AUKCII: Máte plné zuby mesta? | Predaj | Chata | Rajecká Lesná | realitný maklér 2024, Jún

Video: PREDANÁ V AUKCII: Máte plné zuby mesta? | Predaj | Chata | Rajecká Lesná | realitný maklér 2024, Jún
Anonim

Otvorili ste obchod s nábytkom, ale úroveň predaja vám nevyhovuje. Čo robiť? Správne zorganizujte reklamnú kampaň pre váš nábytkársky salón, aby zákazníci rozpoznali a milovali váš produkt.

Image

Návod na použitie

1

Naučte sa konkurenčné reklamné stratégie. Venujte pozornosť tomu, ako vytvárajú reklamné kampane, na ktorých zákazníkov sa zameriavajú, ako organizujú predaj. Svoje marketingové plochy však nekopírujte slepo. Zvážte špecifiká vašej obchodnej spoločnosti.

2

Pri organizovaní reklamnej kampane nezabudnite, že nábytok je sezónny produkt. Vrchol predaja tohto produktu klesá. A to je celkom prirodzené: ľudia v lete opravovali a teraz chcú situáciu zmeniť.

3

Venujte pozornosť umiestneniu vášho obchodu. Ak sa nachádza na okraji mesta alebo mimo mesta, budete musieť zákazníkom zaistiť pohodlný dovoz nábytku alebo zabezpečiť potenciálnym kupujúcim bezplatné cestovanie z centra do vášho salónu. Ak sa však obchod nachádza v centre, nemusíte zabudnúť ani na doručenie, ani na to, že prístupové cesty k nemu sú vždy bezplatné.

4

Aj keď váš salón nie je príliš veľký, uistite sa, že v showroome je toľko kusov tovaru, koľko je len možné, ale zároveň je prístup k nim bezplatný. Pozvite alebo najmite skúseného obchodníka, ktorý vám pomôže umiestniť nábytok do salónu tak, aby všetky jeho výhody boli na dohľad.

5

Obráťte sa na reklamnú agentúru a objednajte billboardy, bannery, lightboxy a inú vonkajšiu reklamu. Správne ich usporiadajte. Je lepšie umiestniť billboardy a bannery na hlavné diaľnice av centre mesta, svetelné boxy - neďaleko od salónu a na najbližších trhoch, kde sú predajne provízií. Predtým si preštudujte ceny v províziách a zorganizujte reklamu tak, aby si klient myslel, ktorý je lepší: kúpte použitý nábytok, ktorý nie je v móde, alebo si kúpte tovar na dobierku.

6

Objednajte si reklamy v rozhlase, televízii a na internete. Venujte osobitnú pozornosť vizuálnym médiám, pretože tí, ktorí si chcú kúpiť nábytok, vždy chcú najprv vidieť, ako tento nábytok vyzerá a ako bude vyzerať v interiéri. Preto, bez zdržania veci, začnite vytvárať svoje stránky.

7

Objednajte si brožúry, vizitky a katalógy (bežné a CD) od reklamnej agentúry. Distribuujte ich do obchodov, organizácií a podnikov mesta (po dohode s ich správou).

Odporúčaná