management

Ako vytvoriť online projekt

Ako vytvoriť online projekt

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Dnes sa v internetovom podnikaní čoraz viac zvyšuje rýchlosť. Nie je žiadnym tajomstvom, že táto medzera už zaujala svoje miesto v histórii a hospodárstve svojej krajiny. S rozvojom kybernetického priestoru rastie dopyt po nových službách a službách.

Image

Návod na použitie

1

Rovnako ako v každom inom odbore, aj tu sú prvé kroky najdôležitejšie - nápad. V súčasnosti je kruh neobmedzený. Spravodajský portál, obchod, zábavný zdroj - to je „základ“.

2

Druhým krokom je výber spôsobu implementácie. Existuje ich niekoľko: - nákup hotového portálu;

- objednávanie a nákup nového zdroja na rôznych burzách práce (platba sa vykonáva za prácu vývojárov webu);

- nezávislá konštrukcia vášho projektu.

3

Pri prvej metóde je všetko jasné. Po zvolení smeru zostáva len málo hľadať. Vyhľadávače sú v súčasnosti plné všetkých druhov ponúk na predaj stránok. Stačí zadať, čo vás zaujíma. Vyhľadávací nástroj vykoná všetku ťažkú ​​prácu.

4

Druhá metóda je trochu komplikovanejšia. Na burzách práce, ktoré možno nájsť vo vyhľadávačoch, by ste mali nechať reklamu. V ňom podrobne opíšte podstatu problému, tzv. „TK“ - zadávacie podmienky. Uveďte cenu, ktorú považujete za prijateľnú.

5

Nízka cena priláka neskúsených nezávislých pracovníkov. Mali by ste zvoliť vysoko hodnotených vývojárov webu na webe. Všetky otázky, ktoré vás zaujímajú, sa najlepšie položia priamo špecialistovi.

6

Tretia metóda je vhodná pre skúsených programátorov alebo webové štúdiá. Internet ponúka automatické „staviteľa“ stránok. S ich pomocou je však dosiahnutie výsledkov veľmi ťažké.

Užitočné rady

Ak je téma známa, musíte sa rozhodnúť pre doménu a hosting. Názov domény je názov vašej stránky vo formáte „www.site.ru“. Ak ju chcete vybrať, zadajte do vyhľadávacieho nástroja „kúpiť názov domény“. V zozname možností kliknite na prvé odkazy - budú to stránky, ktoré predávajú domény. Zvyčajne v zóne „.ru“ náklady nepresahujú 300 rubľov ročne. Hosting je server, na ktorom budú uložené vaše stránky a všetky vaše informácie. Náklady na takúto službu sa zvyčajne pohybujú od 100 do 2000 rubľov za mesiac. Závisí od funkčnosti.

Program na vytváranie a správu stránok

Odporúčaná