obchodné

Ako otvoriť LLC v Petrohrade

Ako otvoriť LLC v Petrohrade

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl
Anonim

Malé podniky v Rusku s istotou obsadzujú svoje miesto na trhu a mnoho občanov dnes začína podnikať. Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je zaregistrovať spoločnosť s ručením obmedzeným.

Image

Návod na použitie

1

Pri zakladaní spoločnosti LLC sa v prvom rade venujte týmto otázkam: výber hlavného druhu činnosti, názov spoločnosti, daňový systém, rozdelenie podielov na základnom imaní spoločnosti.

2

Pripravte si balík dokumentov na registráciu. Pre jednotlivcov: pas (fotokópia) pasu; fotokópia osvedčenia o DIČ. Pre právnické osoby: listina - zakladajúci dokument spoločnosti LLC; osvedčenie o štátnej registrácii organizácie; osvedčenie o tom, že materská spoločnosť je zaregistrovaná na daňovom úrade na adrese sídla; údaje z pasu generálneho riaditeľa, jeho DIČ; údaje o cestovnom pase správcu v budúcnosti, jeho číslo DIČ.

3

Postarajte sa o základné imanie. Jeho minimálna veľkosť je 10 000 rubľov, ale existujú činnosti, pre ktoré je stanovená vyššia hranica.

4

Upozorňujeme, že registráciu spoločností v Petrohrade zabezpečuje MI 15 Federálnej daňovej služby RF (Unified Registration Center), ktorá sa nachádza na ul. Červené textílie, dom 10-12, písmeno "O". Špecialisti centra pripravia dokumenty do jedného týždňa od okamihu prijatia úplného balíka dokumentov.

5

Využívať služby profesionálnych firiem, ktoré sa zaoberajú registráciou právnických osôb. Náklady na ich prácu sú asi 3600 rubľov, „na kľúč“ - 8600, vrátane štátnych poplatkov a notárskych výdavkov. Služba registrácie spoločnosti s ručením obmedzeným zahŕňa vypracovanie základných dokumentov spoločnosti LLC; jeho registráciu v MI FTS č. 15 a registráciu na daňovom úrade; proces zverejnenia pečate; výber kódov OKVED a pridelenie štatistických kódov, prijatie oznámenia od spoločnosti Petrostat; registrácia spoločnosti v sociálnom fonde poistenie v dôchodkovom fonde; ak je to potrebné - poskytnutie právnej adresy; zostavenie zoznamu účastníkov LLC v súlade s platnými zákonmi.

Odporúčaná