obchodné

Ako otvoriť podnik v stavebníctve

Ako otvoriť podnik v stavebníctve

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie stavebnej organizácie je veľmi časovo náročný proces, v ktorom potrebujete vedieť, aké stavebné materiály sú a na čo sa dajú použiť.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, akú právnu formu bude mať vaša spoločnosť (IP, LLC, OJSC, ZAO alebo JV).

2

Vytvorte názov spoločnosti. Mal by byť malý a mal by zdôrazňovať rozsah činnosti (napríklad: „Budujte šťastie“).

3

Zostavte tím odborníkov (remeselníkov), ktorí splnia požiadavky na opravárenské a stavebné spoločnosti so samoregulačnou organizáciou výstavby. Podľa podobných požiadaviek musíte nájsť aspoň jedného tesára, elektrikára, inštalatéra a sadrokartónu. Toto je minimálna povolená posádka. Na druhej strane by medzi týmito zamestnancami mali byť odborníci, ktorí majú vysokoškolské vzdelanie v stavebníctve a pracovné skúsenosti v stavebníctve.

4

Vytvorte finančný obchodný projekt pre rozvoj vášho podnikania: predpokladané výdavky a príjmy. V nákladoch uveďte sumy potrebné na nákup špeciálneho vybavenia, zariadení, stavebného náradia, reklamy, dopravy a náklady na prenájom kancelárie. Ak chcete znížiť časť výdavkov, nemôžete kúpiť špeciálne vybavenie, ale prenajať ho prvýkrát.

5

Prenájom kancelárie. Vybavte ho potrebným vybavením.

6

Zhromaždite a predložte potrebné dokumenty samoregulačnej organizácii. To je potrebné na získanie povolení na stavebné a opravárske práce. Medzi dokladmi, ktoré musíte poskytnúť, by mali byť: - osvedčenie o registrácii právnickej osoby, - pas jednotlivého podnikateľa (alebo podniková listina), - kópie diplomov všetkých odborníkov v tíme, - kópia diplomu riaditeľa podniku, ktorý musí mať aj vysokoškolské vzdelanie v stavebníctve.,

7

Vypracujte stratégiu na propagáciu svojej novovytvorenej organizácie pre výstavbu. Analyzujte svoje silné stránky a vyhodnotte svojich konkurentov.

8

Objednajte si dobrú reklamu, ktorá pomôže prilákať zákazníkov do vašej spoločnosti.

9

Analyzujte, ktorý z existujúcich daňových systémov vám bude vyhovovať najviac a bude najziskovejší.

Odporúčaná