ostatné

Ako prilákať inzerenta do časopisu

Ako prilákať inzerenta do časopisu

Video: OTECKOVIA - Dokáže Jaro získať Sisu naspäť? Dáva mu náročné úlohy 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Dokáže Jaro získať Sisu naspäť? Dáva mu náročné úlohy 2024, Júl
Anonim

Prakticky žiadny časopis sa nezaobíde bez reklamy, pretože prenájom reklamného priestoru v tlačených médiách je hlavným zdrojom príjmu. Najmä pre publikácie, ktoré sa distribuujú bezplatne.

Image

Návod na použitie

1

Jasne opíšte cieľové publikum svojho časopisu, v prípade potreby vykonajte štúdiu. Potom rozvíjať štruktúru časopisu na základe jeho koncepcie, cieľov a cieľovej skupiny. Zároveň majte na pamäti, že dobrá štruktúra by mala pomôcť čitateľovi rýchlo nájsť všetky materiály, ktoré potrebuje, a inzerent si musí byť istý, že reklamu jeho spoločnosti uvidí „správny“ čitateľ.

2

Vytvorte súpravu médií, ktorá predstavuje podrobný a jasný popis vašej publikácie, jej cieľového publika, štruktúry, obsahu. Urobte pilotné vydanie časopisu, dobre pracujte na dizajne, usporiadaní, urobte kvalitný výber materiálu.

3

Vytvorte zoznam potenciálnych inzerentov - spoločností, ktorých cieľové publikum je rovnaké alebo podobné ako vaše.

4

Vytvorte presvedčivú ponuku a pošlite ju potenciálnym inzerentom a potom im zavolajte. Ukážte výhody reklamy vo svojom časopise. Môže to byť obeh, miesta a metódy distribúcie, cena reklamy.

5

Okrem priameho oznamovania ponúkame aj umiestňovanie tematických reklamných materiálov do časopisu. Môžete tiež vytvárať tematické aplikácie, recenzie a stĺpce.

6

Zvýšením interaktivity časopisu to bude ukazovateľ jeho hodnotenia a popularity. Uskutočňujte rôzne propagačné akcie a súťaže, povzbudzujte čitateľov, aby poskytovali spätnú väzbu.

7

Usporiadajte „party“ prezentáciu časopisu pre potenciálnych inzerentov, partnerov, čitateľov, ako aj zamestnancov reklamných agentúr. Vytvorte uvoľnenú atmosféru. Povedzte o svojej publikácii, buďte presvedčivý, povedzte o funkciách vášho časopisu, odpovedzte na otázky, ktoré vás položia. Pokúste sa nadviazať čo najviac kontaktov s potenciálnymi inzerentmi.

Odporúčaná