obchodné

Ako vytvoriť svoj vlastný podnik: nehnuteľnosť

Ako vytvoriť svoj vlastný podnik: nehnuteľnosť

Video: 6 modern A-FRAME cabins | WATCH NOW ▶ 3 ! 2024, Smieť

Video: 6 modern A-FRAME cabins | WATCH NOW ▶ 3 ! 2024, Smieť
Anonim

Skvelé podnikanie pre vážnych ľudí - investície do nehnuteľností. Sila akejkoľvek osoby v akomkoľvek veku. Ak máte malý počiatočný kapitál a chcete ho investovať so ziskom, je to zaujímavý podnik, ktorý môže rozvíjať hlavné aj ďalšie oblasti podnikania - garáž: nákup a predaj, opravy a výstavba, sprostredkovanie a prenájom nehnuteľností.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál.

  • - garážové družstvo.

  • - zoznam smerov rozvoja

Návod na použitie

1

Ak sa chcete zapojiť do garáže, musíte mať v majetku aspoň nejaký druh auto nehnuteľností. Preto, keď začínate od nuly, budete potrebovať počiatočný kapitál vo výške nákladov na jednu garáž. Nehnuteľnosti, vo všetkých svojich prejavoch, rastú v cene. Ceny nehnuteľností na bývanie aj na komerčné účely, ako aj na nehnuteľnosti, sa každý rok zvyšujú. Prenájom garáží. Môžete na tom zarobiť dobré peniaze a vytvoriť aktívny-pasívny príjem.

2

A tak ste sa rozhodli založiť nové podnikanie pre seba, kde začať? Vyhľadajte vo svojom meste garážové družstvo s relatívne nízkymi ročnými poplatkami. Je to veľmi dôležité, pretože to bude hlavná položka vašich výdavkov, s výnimkou investícií do nákupu a opravy garáží. V priemere je niekoľko garážových polí. V každej z posledných najmenej 100 garáží. Vo všeobecnosti je vašou úlohou v tejto fáze stať sa „vaším“ - stať sa členom garážového družstva.

3

Zoznam pokynov pre rozvoj podnikania v oblasti garáží:

1) Nákup a predaj.

2) Prenájom garáží.

3) Opravy a konštrukcia.

4) Garáž nehnuteľností.

Môžete si vybrať jednu vec alebo kombinovať všetko dohromady.

Môžete robiť všetko sami alebo nájsť pomocníkov. Na požiadanie.

4

Nákup a predaj. Nájdeme nie drahú garáž. Zvyčajne si vyžadujú opravu. A keď už ste vyhodnotili všetky klady a zápory, buď si ho kúpite, alebo hľadáte iného. Niekedy existujú dobré garáže, ktoré nevyžadujú ďalšie investície. A potom to jednoducho dáte na predaj. Predajte a získajte svoj zisk.

5

Prenájom garáží. Ak vám náklady na garáže umožňujú rentabilne si prenajať garáž, môžete si vytvoriť vynikajúci pasívny príjem. V niektorých prípadoch poskytuje garáž po mnoho rokov dodatočný príjem, platí za svoju hodnotu a prináša už čistý zisk. Rentabilita prenájmu nie je vysoká - 20-30% zo zisku ročne. Ak si však niekto vyberie medzi vkladom v banke a nehnuteľnosťou pre autá, je lepšie si vybrať ten druhý.

6

Opravy a výstavba. Niektoré garáže musia byť opravené, iné dokončené. Urobíte niečo sami, najatí pracovníci niečo urobia, ale hlavná vec je užitočná skúsenosť so stavbou garáží. A tu už môžete zorganizovať ďalšiu pobočku svojho podnikania. V garážach je veľké množstvo chátrajúcich budov, ktorých majitelia nie sú proti tomu, aby ich opravovali. Toto je zvyčajne:

1) Strecha tečie.

2) Brány sa usadili, je potrebné ich zdvihnúť.

3) U brány vytvorte bránu.

4) Vložte vnútorný zámok.

5) Vymeňte zhnitú podlahu.

6) Voda v kesóne.

7) Vytvorte pozorovaciu dierku.

8) Zhromaždenie steny.

9) Vymeňte bránu.

Ako ukazujú skúsenosti, majitelia to z rôznych dôvodov nemôžu urobiť sami. Buď nie je čas, vek nie je rovnaký alebo jednoducho nemajú zručnosti staviteľa. Preto uverejňujete reklamu na tabuli vo vašom garážnom družstve, inzerujete na internete. A robíte svoju prácu pozdĺž cesty, opravujte garáže svojim susedom v rade.

7

Garáž nehnuteľností. Tento smer prináša malý jednorazový príjem a je zvyčajne náhodný. Ak poznáte osobu, ktorá chce predať garáž, môžete ju zredukovať na niekoho, kto chce kúpiť. A získajte províziu. A ak hľadáte lacné garáže pre seba, budete mať celú databázu predajcov. Uchovávajte záznamy, zaznamenajte všetky telefónne čísla majiteľov, čísla garáží. Môžete si dokonca odfotiť fasádu garáže a vytvoriť akúsi kartotéku. V niektorých prípadoch to môže byť veľmi užitočné a pohodlné.

Venujte pozornosť

Do tohto podnikania sa môžete zapojiť v každom veku.

Užitočné rady

Je oveľa zaujímavejšie ich prenajať. Ale ak dôjde k predaju, potom neváhajte a predajte. A zisk vo výške ročného nájomného. Potom do mesiaca nájdite novú garáž a všetko zopakujte. Prioritné smerovanie si každý môže zvoliť sám za seba. Ak budete brať túto záležitosť vážne, získate veľmi slušný príjem s pracovným harmonogramom zadarmo.

Odporúčaná